سالیانه بیش از ۲۰۰ تن خرمای مرغوب در شهرستان خور و بیابانک تولید میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خور و بیابانک به مناسبت روز ملی خرما گفت: بیش از ۲۰۰ تن خرمای مرغوب در سال از حدود ۵۰۰ هکتار از نخلستانهای این شهرستان تولید میشود.
ابولقاسم جعفری افزود: در نخلستانهای شهرستان خور و بیابانک انواع بومی کرمانی، قصب، خارک، سهشکن، کلوخ پشن، زارشک، تمو، هشکنو و خدشکن تولید میشود.
وی با بیان اینکه شهرستان خوروبیابانک ازنظر سطح و میزان تولید سطح اول تولید خرما را به خود اختصاص داده گفت: واریتههای (جوانه های) وارداتی خرما در شهرستان خوروبیابانک کبکاب، زاهدی، مضافتی، مجول، برهی و پیارم است.