دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه رویداد ملی استارتاپی نوآوریهای محصولات غذایی را با محورهای نوآوری در صنعت غذا در مهرماه ۱۴۰۳ و با هدف جذب ایدههای خلاقانه در زمینههای مختلف صنایع غذایی برگزار میکند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با همکاری شرکتهای فعال در حوزه صنایع غذایی، فراخوانی برای شرکت در "رویداد ملی استارتاپی نوآوریهای محصولات غذایی" منتشر کرد.
این رویداد با محوریت نوآوری و خلاقیت در صنعت غذا و همچنین با حمایت از ایدههای نوآورانه در صنایع غذایی برگزار میشود.
محورهای اصلی دریافت طرح و ایده شامل موضوعاتی همچون غذاهای فراسودمند، مواد اولیه صنعت غذا، کاربرد هوش مصنوعی در صنایع غذایی، سلامت و بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی، فرمولاسیون و فرآیندهای تولید، و روشهای نوین فراوری و نگهداری مواد غذایی است.
این رویداد همراه با جوایز نقدی است که برای نفر اول ۷۰ میلیون ریال، نفر دوم ۵۰ میلیون ریال، نفر سوم ۳۰ میلیون ریال و همچنین به نفرات چهارم و پنجم به ترتیب ۲۰ میلیون ریال و ۱۰ میلیون ریال اهدا خواهد شد.
مهلت ارسال طرحها تا ۱۵ مهرماه ۱۴۰۳ تعیین شده و پس از داوری، نتایج نهایی در تاریخ ۲۲ مهرماه ۱۴۰۳ اعلام و مراسم اختتامیه و اهدای جوایز برگزار خواهد شد.
علاقهمندان میتوانند طرحها و ایدههای خود را از طریق سامانه به نشانی (http://htc.kums.ac.ir) ثبت نمایند. این رویداد در سالن همایشهای مرکز آموزشی درمانی طالقانی برگزار میشود.