هشت واحد تولیدی صنعتی و بیش از ۵۰ واحد سنتی فرآوری محصولات شوری و ترشی در شهرستان کبودراهنگ فعالیت میکند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، در این واحدهای تولیدی، سالانه بیش از ۲۰ هزار تن محصول خام شوری و ترشی تولید میشود.
یکی از این واحدهای تولیدی بیش از ۱۰ سال است که فرآوری شوری و ترشی را با سرمایه اولیه ۱۵ میلیون تومان شروع کرده و هم اکنون سرمایه این واحد تولیدی به بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان رسیده است.
«امیر آقابالی» کار آفرین کبودراهنگی، با راه اندازی این واحد تولیدی برای ۷۰ نفر از جوانان روستا در کارگاه و بیش از ۷۰۰ نفر از بانوان در منازل شغل ایجاد کرده است.
در این کارگاه سالانه بیش از ۱۲ هزار تن محصول تولید و روانه بازار داخلی و به کشور عراق صادر میشود.