طرح پایش سلامت و ارتقا بهبود کیفیت بهداشتی شیر خام در مراکز جمع آوری شیر و گاوداریهای صنعتی و نیمه صنعتی در حال اجرا است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز زنجان، مدیرکل دامپزشکی استان گفت: اجرای طرح پایش بهبود کیفیت شیر خام در مراکز تولید و جمع آوری شیر از ابتدای سال جاری آغاز شده و در دو فاز تا پایان بهمن ماه ادامه خواهد یافت.
حاج کاظمی افزود: همه شرایط و ضوابط بهداشتی در طول زنجیره غذایی از تولید تا مصرف باید رعایت شود تا فرآورده سالم و با کیفیت به دست مصرف کننده برسد.
وی اضافه کرد: دامپزشکی بر اساس وظایف ذاتی برای کنترل و ارتقاء سلامت شیرخام برنامههای متعددی را برعهده دارد که انجام پایشهای فصلی و نمونه برداری از واحدهای تولیدی شامل دامداریهای صنعتی و نیمه صنعتی، مراکز جمع آوری شیر، خودروهای حمل شیر و کارخانجات لبنی و مراکز عرضه از مهمترین این برنامهها است.