فناوران پارک علم و فناوری دانشگاه امیرکبیر، اندام مصنوعی بر پایه تصویر برداری و پرینت سهبعدی (اسکن) تولید کردند که کنترل میزان قدرت وارد بر آن نیز قابل تنظیم است.
مدیرعامل شرکت فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما گفت : طراحی اندام مصنوعی برای جایگزینی اندام از دست رفته است.
نیماهاشمی افزود: نقص عضو منجر به نیاز به اندام مصنوعی میتواند مادرزادی یا در اثر ضربه، تصادف، جنگ، بیماریهایی مثل دیابت، سرطان باشد.
وی گفت: تمامی محصولات تولیدشده به صورت کامل در داخل ایران طراحی، آزمایش و تولید میشوند و کیفیت محصولات در سطح محصولات باکیفیت جهانی قرار دارد.
هاشمی تاکید کرد: این اندام مصنوعی (پروتزها) از دقت بسیار بالا برخوردارند که همگام با علم روز دنیا تولید شدهاند.
وی افزود: علم تولید اندام مصنوعی (پروتزها) تنها در اختیار ۵ کشور صنعتی دنیا است و ما با تکیه بر دانش بومی، تمامی مراحل طراحی، تولید و توسعه آن را در ایران انجام دادیم.
نیما هاشمی تاکید کرد: این اندام مصنوعی در مقابل ضربه، سایش و فشار بسیار مقاوم بوده و ضد آب بودن، عدم تاثیر از میدانهای مغناطیسی و دستگاههای الکترونیکی مجاور، دقت بالا در ساخت، قیمت مناسب، وزن بسیار سبک و قابلیت شخصیسازی از دیگر ویژگیهای این محصول به شمار میرود.
مدیرعامل شرکت فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: این اندام مصنوعی (پروتز) به گونهای ساخته شده که هر ۵ انگشت آن متحرک بوده و با اراده فرد باز و بسته میشود و کنترل میزان قدرت وارد بر آن نیز قابل تنظیم است.