مدیر کل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری از اصلاح الگوی کشت در باغات انگور استان با توسعه ارقام زود رس و دیم خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، برزگر گفت: با اجرای این طرح برداشت محصول انگور در هر هکتار به ۱۵ تا ۲۰ تن رسید.
وی افزود: استفاده از سموم کمتر، بازدهی و بازار پسندی محصول، میزان بهره وری آب از مزایای این طرح است.
به گفته وی، در باغات معمولی به ازای هر کیلوگرم انگور ۶۰ لیتر آب مصرف میشد، اما با اجرای این روش به ازای هر کیلو گرم انگور ۲۰ لیتر آب مصرف میشود.