علیرضا قزوه گفت: شهرت استاد بهمنی در شعر بیشتر در زمینه غزل بود.
این شاعر در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: استاد بهمنی در کنار بزرگانی، چون حسین منزوی و سیمین بهبهانی در زمینه نوپردازی غزل شهره است.
وی افزود: این شاعر همچنین به دلیل خلاقیت در خصوص درونمایه و وزن شعر میتواند لقب نیمای غزل را از آن خود کند.
علیرضا قزوه گفت: شخصیت آقای بهمنی در تمام اشعارش جاری است و زبان پخته و محکم او، آثارش را به اشعاری شاخص تبدیل میکند.
مدیر مرکز شعر و موسیقی سازمان صدا و سیما افزود: همین ویژگیها باعث شده خوانندگان بزرگی همچون مرحوم ناصر عبدالهی و سایر هنرمندان آثار او را در قالب موسیقی منتشر کنند.
وی با اشاره به ماندگاری و طراوت آثار محمدعلی بهمنی گفت: اشعار او از دلش بر میآمد و به همین دلیل در دل مخاطبان رخنه میکرد.
آقای علیرضا قزوه افزود: بهمنی با نسل جوان میجوشید و دغدغه آنها را به خوبی درک میکرد، به همین خاطر معلم بسیار خوبی برای آنها بود.
مدیر مرکز شعر و موسیقی سازمان صدا و سیما گفت: این شاعر فقید از کودکی در فضای ادبی بزرگ شده بود و در کنار خانواده و استادانی همچون فریدون مشیری در پی سالها تلاش و ممارست خود را در عرصه شعر رشد داد و به الگویی برای نسل جوان تبدیل شد.
علیرضا قزوه در خصوص تالیف کتابی با عنوان «کسی هنوز عیار تو را نسنجیده است: جشننامهی محمدعلی بهمنی» که در انتشارات داستان سرا منتشر شده است افزود: این کتاب در چهار بخش به زندگی و اشعار محمد علی بهمنی میپردازد.
وی گفت: این کتاب در بخش اول شامل نوشتههای استاد محمدعلی بهمنی، در بخش دوم گفتگوهای مولف با این شاعر فقید، در بخش سوم به درج مقالات و نوشتههایی از شاعران و دوستانِ استاد بهمنی دربارهی وی و سبک آثارش و در بخش پایانی به گزیدهای از اشعار محمد علی بهمنی پرداخته است.
استاد محمدعلی بهمنی متولد فروردین ۱۳۲۱ است که در طول بیش از نیم قرن اشعار و ترانههای مختلفی سرود و سرانجام در نهم شهریورماه بر اثر عارضه مغزی در بیمارستان درگذشت.
پیکر این شاعر در بندرعباس به خاک سپرده میشود.