فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: ارتش با تمام ظرفیت امدادی و درمانی خود، به انجام فعالیتهای مردمیاری، نوعدوستانه و سلامتمحور، براساس وظایف و مسئولیتهای محوله به این نیرو مبادرت میورزد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، امیر سرتیپ حیدری در آیین گرامیداشت روز پزشک در ستاد نیروی زمینی ارتش برگزار شد، گفت: اهمیت، ارزش و کرامت اداره بهداشت، امداد و درمانی نیروی زمینی ارتش در کارکنان شریف، خادم و مسئولیتپذیری است که موجب تداوم خدمترسانی بیوقفه و خالصانه نیروی زمینی ارتش شدهاند.
فرمانده نیروی زمینی ارتش افزود: مجاهدتی که کادر درمانی در دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون انجام دادهاند، با تأسی از شهدای گرانقدری همچون شهید دکتر «هجرتی» است که با وجود آگاهی از سختیها و مشکلات غیرقابل اجتناب در این حوزه، همچنان با ایمان و اعتقاد وافر قلبی و اراده خستگیناپذیر و آهنین خود، موفق شدهاند خدمات ارزشمند و ماندگاری را در تاریخ نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به ثبت برسانند.
امیر سرتیپ حیدری در ادامه ضمن اشاره به فعالیتهای مداوم و گسترده نیروی زمینی ارتش تصریح کرد: نیروی زمینی ارتش در اقصینقاط کشور از مرزهای شمالغرب تا کرانههای جنوبشرق کشور، حضوری گسترده، چشمگیر و فعال دارد و این نیرو با تمام ظرفیت امدادی و درمانی خود، به انجام فعالیتهای مردمیاری، نوعدوستانه و سلامتمحور، حسب وظایف و مسئولیتهای محوله به این نیرو مبادرت میورزد.
فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه این نیرو در دوران دفاع مقدس بیش از ۴۶ هزار شهید را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است، خاطرنشان کرد: مطابق برآوردها در شرایط وقوع نبرد، به ازای هر یک شهید، نزدیک به ده تن مجروح و مصدوم شدهاند؛ به همین سبب میتوان حدس زد که چه گستره وسیعی از مجروحین، مصدومین و نیازمندان به درمان و امداد در دوران هشت سال دفاع مقدس در زنجیره درمانی کشور وجود داشتهاند که باید به بهبود وضعیت و رفع نیازهای درمانی آنها پرداخته میشد.
امیر سرتیپ حیدری در ادامه به خدمات اداره بهداشت، امداد و درمان نیروی زمینی ارتش در سالیان اخیر اشاره و اظهار کرد: در دوران کرونا، نیروی زمینی ده شهید را تقدیم نظام سلامت و امنیت بهداشتی و درمانی کشور کرده است. همچنین این اداره، بیش از ۱۲ هزار نفر از کارکنان خود را جهت کاهش بلایا و پیامدهای ناگوار ناشی از همهگیری کرونا بسیج کرد و در طی سالهای گذشته، هشت بیمارستان را بازسازی، بهسازی و یا احداث کرده است که نمونه موفق، الگو و مطرح آنها، توسعه بیمارستان «حضرت علی بن ابیطالب» شهرستان زاهدان و نیز «داروخانه ۲۹ فروردین» است.
فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به اینکه هماکنون از میان تمام ۵۶ بیمارستان نیروهای مسلح کشور، ۲۸ بیمارستان زیر نظر نیروی زمینی ارتش به خدمترسانی به متقاضیان مبادرت میورزند، تصریح کرد: این تعداد از بیمارستانهای خدمترسان به بیماران و نیازمندان درمانی، نشان از حجم گسترده و مسئولیتپذیری نیروهای بهداشتی و درمانی خدمترسان نزاجا است.
امیر سرتیپ حیدری در پایان، با بیان اینکه نیروی زمینی ارتش در کنار دیگر نهادهای متولی به خدمترسانی و مردمیاری در خصوص رفع آسیبهای بهداشتی و درمانی ناشی از وقوع بلایا و حوادث طبیعی پرداخته است، خاطرنشان کرد: نیروی زمینی ارتش هم از باب نیروی انسانی خبره، متخصص و پای کار و هم از لحاظ امکانات، در سطح مطلوب و اثربخشی است؛ با این حال میتوان با تلاش، همت و مجاهدت مضاعف، در راستای پیشرفت بیشتر و توسعه روزافزون گام برداشت.