رئیس ستاد گرامیداشت هفته دولت در مازندران گفت: ۹۱۷ پروژه با اعتبار ۶ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان در زمينههای صنعتی، تولیدی و خدماتی در هفته دولت افتتاح میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ دادبود معاون عمرانی استاندار مازندران و رئیس ستاد گرامیداشت هفته دولت در ارتباط تلفنی گفتگوی ویژه خبری شبکه استانی با گرامیداشت یاد شهدای دولت گفت: امسال در هفته دولت ۹۱۷ پروژه با اعتبار ۶ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان در زمینه های صنعتی، تولیدی و خدماتی افتتاح و ۱۰۷ پروژه هم با اعتبار ۳ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان کلنگ زنی می شود.
وی افزود: از میان این طرحها ۱۱۵ در بخش های تولیدی، صنعتی و خدماتی اشتغال مستقیم ایجاد می کنند و ۶۷۳ میلیارد تومان برای اجرای این طرحها توسط دولت و بخش خصوصی هزینه شده است.
دادبود گفت: تا پایان هفته با برپایی میز خدمت دستاوردهای دولت اطلاع رسانی میشود.
معافی مدیرکل کمیته امداد مازندران هم در گفتگوی ویژه خبری گفت: مهمترین دستاورد اینست بین همه وزارتخانههای پر زرق و برق کمیته امداد امام خمینی راه اندازی شد و توجه به محرومین در اولویت نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
وی افزود: طرح شهید رجایی از ابتدای انقلاب مورد توجه قرار گرفت که مقرری به افراد سالخورده داده میشد و محرومان در اولویت قرار گرفتند.
معافی تصریح کرد: امامین انقلاب سفارشات متعددی برای محرومیت زدایی داشته اند و راهبرد کمیته امداد در حمایت از نیازمندان توانمندسازی است و ارتباط تنگاتنگی با فنی و حر۴های داریم.
مدیرکل کمیته امداد مازندران با بیان اینکه در جمهوری اسلامی کسی بیکار نیست مگر اینکه مهارت ندارد و یا دچار تنبلی است گفت: پیشانی فقر عدم مهارت است و بسیاری از افراد نیازمند توانا هستند و بسیاری در انتخاب مسیر به کمک و امداد نیاز دارند.
معافی به آموزشهای رایگان به مددجویان اشاره کرد و با بیان اینکه این خدمات خدمات گرانی است بیان کرد: برای ۱۰ هزار فرصت شغلی با ارائه تسهیلات توانمندی مددجویان را ارتقا دادیم.
این مسئول به معرفی مددجویان به مراکز فنی و حرفهای اشاره کرد و یادآور شد: کمک برای هدایت تحصیلی مبتنی بر مهارت افزایی از آنان میتواند افراد توانمند بسازد.
مدیرکل کمیته امداد مازندران خاطرنشان کرد: دچار فقر مهارت هستیم و در حوزه اشتغال مشاوره در زمینه حوزههای مهارتی انجام میشود.
وی اشتغال، ازدواج و مسکن را از رویکردهای امداد برشمرد و از احداث ۲۰۰ مسکن در نقاط محروم خبر داد.
معافی به همیاری دستگاههای اجرایی و بسیج در مناطق روستایی اشاره کرد و گفت: برای نوعروسان نیز مشکل تامین جهیزیه نداریم.
مدیرکل امداد مازندران با بیان اینکه ۱۲ هزار مستاجر زیر پوشش امداد داریم گفت: فقر زمین در مازندران با اهمیت بوده و با داشتن جنگل و دریا فقر زمین داریم و با وجود تلاش متعدد گروههای جهادی و خیران و ... مشکل زمین داریم.
معافی ایجاد جنبش جهادی در تامین اعتبارات را مهم دانست و به فقر فرهنگ کار و مهارت اشاره کرد.
وی گفت: رونق تولید بزرگترین پاسخ به آمریکاست و تامین نیروی بامهارت مهمترین موضوعی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.
درویشی مدیرکل آموزش فنی و حرفهای مازندران نیز در این برنامه گفت: توسعه آموزشهای مهارتی در دستور کار قرار گرفته و ۲۹۲۳ آموزشگاه آزاد در مازندران داریم که توانمند سازی هنرجویان را انجام می دهند
وی افزود: در مسابقات کشوری رتبههای برتر را داریم و مدیران و مربیان نمونه بر مهارت آموزی تاکید دارند.
درویشی بیان کرد: اداره کل آموزش و فنی و حرفهای، اصناف، اردوگاهها زنان بی سرپرست، معلولان، معتادان، اقشار آسیب پذیر و روستاییان را تحت آموزش دارد و فنی و حرفهای در رشد اقتصادی و توانمندسازی و مهارت آموزی نقش آفرین است.
وی اظهار کرد: صدور مجور ۶۱۱ آموزشگاه را انجام دادیم.
مدیرکل فنی و حرفهای مازندران ۱۳ مرکز در جوار مراکز کار و تنظیم سند مهارتهای فنی و حرفهای را از کارکردهای آن برشمرد.
درویشی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ رشد و توسعه آموزشگاهها را داشتیم خاطرنشان کرد: آموزش حرفههای جدید از اقدامات بوده و ۸ رشته جدید راه اندازی شد و ۵۰ کارگاه نیز تجهیز شد تا در مدار آموزش قرار بگیرد.
وی مهارت گرایی به جای مدرک گرایی را مهم برشمرد و با بیان اینکه آموزش در هنرستانها به تنهایی کافی نیست بزرگترین چالش کشور را نبود نیروی کار ماهر اعلام کرد.
مدیرکل آموزش و فنی حرفهای مازندران بر حمایت همه دستگاهها اشاره کرد و با بیان اینکه اعضای شورای شهر باید به مدد آموزشگاهها بیایند افزود: امروز بازارچههای دائمی فروش محصولات در استان نیاز داریم.
این مسئول کلیدیترین مسیر برای رونق تولید و توسعه پایدار را مهارت افزایی بیان کرد.
بهزاد برارزاده مدیرعامل آبفا مازندران نیز اظهار کرد: با تراکم جمعیت در مازندران برای تامین آب مورد نیاز اقدامات متعددی در دستور کار قرار گرفت و ۵۲ کلنگ زنی برای ۴۸۵ هزار جمعیت و ۷۵۰ میلیارد تومان برای طرحهای آبرسانی هزینه شد.
وی با تاکید بر نوع نگرش شهید آیت الله رئیسی در خصوص رفع تنش آبی با اشاره به همیاری با سپاه در رفع تنشهای آبی بیان کرد: در مناطق غرب مازندران در دولت سیزدهم کار آبرسانی با مشارکت مردم و به کمک دهیاران افتتاح ۴۰ لیتر بر ثانیه مخزن آبرسانی انجام شد.
برارزاده تصریح کرد: ما در مازندران دغدغه داریم و نیازمند تزریق اعتبارات ملی برای تکمیل طرحهای آبرسانی هستیم و ۸۸۰ پروژه نیمه کاره در مازندران داریم و ۶ هزار میلیارد اعتبار نیاز داریم.
حجت الاسلام غلامی رئیس عقیدتی سیاسی انتطامی مازندران نیز با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت گفت: امیدواریم دولت جدید نیز ادامه دهنده راه شهید رجایی و باهنر و آیت الله رئیسی باشند و این شهیدان تا آخر دنیا راه و نامشان جاودانه مانده است.
وی تصریح کرد: شهید رجایی و باهنر مسئولیتهایی از ابتدای انقلاب داشتند و همواره ملت ما از گروههای لیبرالی و ضدانقلاب خسارتهای متعدد دیده است و شهید رجایی را بی سواد و ... میخواندند که ایشان موضوعات را تحمل میکردند.
حجت الاسلام غلامی خواستار الگوگیری از ولایت مداری و انقلابیگری شهیدان رجایی، باهنر و آیت الله رئیسی شد.
وی تاکید کرد: جریان نفوذ از ابتدای انقلاب تاکنون صدمات متعددی وارد کرده است.
هم استانی های عزیز هم ضمن تبریک و خداقوت به مسئولان همیشه در صحنه، از دولت خواستند در رفع موانع و مشکلات پیش رو تمام تلاش خود را به کار گیرند.