مدیر مجموعه دو تا کافی نیست گفت: کودکانی که خواهر و برادر ندارند و تنها فرزند پدر و مادر خود هستند، ممکن است تحت تأثیر تک فرزندی دچار مشکلات رفتاری و اخلاقی شوند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، لیلا ملک محمدی مدیرمجموعه دو تا کافی نیست در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ما افزود: کودکان تک فرزند به دلیل نداشتن خواهر و برادر، روحیه رقابت طلبی که لازمه و اساس موفقیت فرد در زندگی است را ندارند و معمولاً این ویژگی به طور مطلوب در آنها شکل نمیگیرد.
این فعال فرهنگی جمعیت ادامه داد: کودکان تک فرزند در تعاملات اجتماعی ضعیف هستند و افراد خودخواهی میشوند چرا که همه چیز را برای خودش میخواهد و حتی نمیتواند با دیگران رابطه درست و مناسبی داشته باشند.
به گفته ملک محمدی، تک فرزندها به دلیل اینکه همواره مرکز توجه اطرافیان خود بهویژه والدینشان قرار دارند، در آینده برای رسیدن به موقعیتهای اجتماعی و شغلی تلاش زیادی نمیکنند و ممکن است در زندگی شخصی خود با شکست و ناکامیهای زیادی روبهرو شوند و اغلب به افرادی لوس، مغرور و گوشهگیر تبدیل میشوند.
مدیر مجموعه دو تا کافی نیست، نداشتن حس رقابت، تحمل پایین و نداشتن صبر و حوصله در برابر مشکلات و نیز پرتوقع و کمال گرا بودن و غیرقابل انعطاف بودن را از دیگر آسیبهای بچههایی که تنها فرزند خانواده هستند عنوان کرد.