استاندار آذربایجان غربی گفت: با توجه به استقبال گردشگران از اقامت در واحدهای بومگردی، فرمانداران راهاندازی این واحدها را در اولویت قرار دهند و نسبت به جذب سرمایهگذار اقدام کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، محمدصادق معتمدیان با اشاره به ظرفیتهای گردشگری و تاریخی مهاباد اظهار کرد: غار سهولان، تالاب کانیبرازان و سد مهاباد از جمله ظرفیتهای بینظیر مهاباد هستند که در صورت جذب سرمایهگذار و تقویت زیرساختهای گردشگری میتواند سالانه مسافران زیادی را جذب کند.
معتمدیان افزود: غار سهولان که دومین غار آبی بزرگ کشور محسوب میشود از حیث داشتن برخی ویژگیها حتی منحصربهفرد نیز بوده و نیاز است که سرمایهگذاریهای جدیدی در اطراف آن انجام شود و این کار نیز مستلزم معرفی جاذبههای گردشگری و تاریخی مهاباد است.
او ادامه داد: کاروانسرای سیمون مهاباد هم یکی دیگر از جاذبههای تاریخی بوده که با تملک بخشهای باقی مانده این بنا توسط شهرداری و واگذاری آن به هنرمندان صنایعدستی وتبدیل ان به بازارچه فروش صنایعدستی خواهد توانست جاذبه گردشگری جدیدی ایجاد کند
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی نیز در این جلسه با اشاره به زیرساختهای اقامتی در مهاباد گفت: این شهرستان دارای هشت هتل، سه مهمانپذیر و پنج واحد بومگردی بوده که روزانه ظرفیت اقامت برای حدود ۷۰۰ نفر در این واحدها وجود دارد.
مرتضی صفری اضافه کرد: با توجه به ظرفیت بالای گردشگری در مهاباد نیاز به جذب سرمایهگذار در این شهرستان بوده و با تسهیل بروکراسیهای اداری، پرداخت تسهیلات و... از سرمایهگذاران حمایت میشود.
او با بیان اینکه غار سهولان یکی از مقاصد پربازدید استان است، تصریح کرد: برای تقویت زیرساختهای گردشگری در این غار نیاز است یک مدیریت یکپارچه وجود داشته باشدتا با وحدت فرماندهی کارهای زمین مانده سامان پیدا کند و ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی آماده است با تمام ظرفیت در مدیریت باکیفیت این اثر ارزشمند تاریخی وطبیعی ورود جدی داشته باشد.