مستأجران از اینکه دستشان به وام کمکی دولت نمیرسد گلایه مندند و معتقدند فرایند ثبتنام از متقاضیان گویی فقط برای امیدوار کردن آنها در حال انجام است.
به گزارش سرویس شهروند خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، طبق آخرین آمار بانک مرکزی نشان میدهد بانکها تا پایان همین اردیبهشتی که از آن عبور کردیم، تنها ۳۶ هزار میلیارد تومان بابت وام ودیعه مسکن پرداخت کردهاند؛ این یعنی فاصله یک میلیون و ۱۶۴ هزار میلیارد تومانی. حالا شاید طفره رفتن شش بانک از پرداخت وام ودیعه مسکن بهتر مشخص شود.
همین موجب شده طبق آخرین آمار بانکها تنها با نیمی از متقاضیان وام ودیعه مسکن عقد قرارداد کنند.
دفتر طرحهای نهضت ملی مسکن به تازگی روند ارائه تسهیلات ودیعه مسکن را توسط بانکها اعلام کرده بود که تاکنون به تعداد یک میلیون و ۶۵۴ هزار و ۳۶ نفر از متقاضیان در «سامانه» ثبت نام کردند که از این میزان متقاضی ثبتنام شده، یک میلیون و ۴۶۹ هزار و ۸۷۵ نفر دارای شرایط دریافت وام ودیعه مسکن شناخته شدند.
از تعداد واجدان شرایط دریافت وام ودیعه مسکن یک میلیون و ۳۳ هزار و ۳۰۵ نفر به بانکها برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن معرفی شدند که بانکها تاکنون با ۴۴۵ هزار و ۶۸ نفر عقد قرارداد کردند؛ بنابراین تنها فعلا نیمی از متقاضیان باید امیدوار به دریافت وام باشند.
بانکها وام ودیعه مسکن را با عینک تسهیلات تکلیفی میبینند و از آنجایی که بودجه زیادی میطلبد آن را در شرایط کنونی فشار مضاعف بر خود میدانند.
متن شهروند ما به این شرح است:
باسلام وعرض ادب بنده مستاجر و کارگرم بانک صادرات شهرستان سلطانیه ثبت نام کردم وام ودیعه مسکن تشکیل پرونده شده باهزار جوربدبختی ضامن بردم و صاحب خونه جوابم کرده است.
ندارم و شرمنده زن و بچه ام شدم. الان ۵ماهه گذشته بانک میگوید اعتبارنداریم بانک مرکزی شکایت مینویسی پاسخگونیست اداره راه و شهرسازی پاسخگو نیست.
لطفاخواهش عاجزانه دارم ازطریق رسانه مشکل مستاجرها رو به گوش مسولین برسونید. شماکه اعتبار نداشتید چرا فراخوان دادید ثبت نام کنیم.
لطفا پیگیری کنین باتشکر