۳ واحد صنفی به دلیل رعایت نکردن اصول و ضوابط بهداشتی در زبرخان مهر و موم شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر شبکه بهداشت و درمان زبرخان گفت: توجه نکردن به رعایت بهداشت فردی توسط کارکنان و غیربهداشتی بودن بهداشت مواد غذایی و تجهیزات مورد استفاده منجر به پلمب ۳ واحد صنفی شد.
حامد سلیمانی با بیان اینکه، ۳ مرکز پلمب شده، شامل یک کبابی و ۲ مرکز فروش گوشت است، افزود: کارشناسان بهداشت محیط در بازدیدهای خود از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی، نسبت به بررسی وضعیت بهداشتی اقدام می کنند.