راهپیمایان اربعین به دلیل گرمی هوا، جلوگیری از مسمومیت و گرمازدگی از دوغهای پاستوریزه بستهبندی شده استفاده کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت نیشابور گفت: استفاده از ماست کم چرب و پاستوریزه، لیموترش و یا آبلیمو همراه با غذایی که میل میکنند، برای زائران لازم است همچنین برای جلوگیری از کم آبی و یبوست مقادیر مناسبی آب بستهبندی همراه داشته باشند.
ابولفضل آهی افزود: زائران باید از مصرف یخهایی که در شرایط غیر بهداشتی و روی زمین نگهداری و یا خرد میشوند، خودداری کنند و از آب چشمه، نهر و رودخانه برای آشامیدن استفاده نکنند.
او گفت: زائران تا حد امکان از مصرف غذاهای پرچرب و شور خودداری کنند، تا دچار بیماریهای گوارشی نشوند.
او گفت: حتما از قاشقهای یکبار مصرف استفاده کنند و از خوردن غذاهایی که زود فاسد میشوند، مثل سالادالویه، کباب، غذاهای حاوی کشک مثل کشک و بادمجان، ماهی و یا غذاهای حاوی سس مایونز پرهیز کنند.