رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک: مطالبات پرستاران را از مجاری قانونی رسیدگی میکنیم.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: مطالبات پرستاران که در حوزه اختیارات ما بوده، انجام شده و بقیه مطالبات به صورت کشوری در حال پیگیری است.
دکتر امانی افزود: مطالبات پرستاران این قشر زحمتکش کادر درمان به حق است و بر اساس اختیارات و منابعی که داشتیم و با مکاتباتی که با مسئولان انجام دادیم بخشی از مطالبات پیگیری انجام دهیم، اما برخی درخواستها خارج از اختیارات و تصمیمات دانشگاه است و نیاز به تصویب و یا اصلاح قوانین دارد.
او با بیان اینکه این مطالبات باید از طریق وزارت بهداشت، دولت و یا حتی مجلس پیگیری شود، گفت: مطالبات پرستاران را منعکس میکنیم تا بتوانیم درخواستهای آنان را از مجاری قانونی پیگیری کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک میگوید: در زمینه رفاهیات، افزایش مبلغ ساعت اضافه کار و اصل تعرفه پرستاری که نیاز به تصویب و اصلاح قوانین دارد دارد، در حوزه اختیارات وزارت بهداشت و دولت هست که پیگیری و انجام خواهد شد.
به گفته دکتر امانی دانشگاه علوم پزشکی اراک در بین دانشگاههای کشور جزو ۱۰ استانی هستیم که تاخیر پرادختی آن بین پنج تا شش ماه است، افزود: تاخیر پرداخت مطالبات سه تا چهار ماه طبیعی است چرا که بررسی اسناد زمان میبرد تا اعداد و ارقام مشخص شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: پرداختیهای ما از درآمد اختصاصی است که آن هم نصف هزینههای دانشگاه است و این از مطالباتی که از بیمهها داریم پرداخت میشود و بیمهها نیز تاخیر در پراداختیها داشتند.
دکتر امانی از بیمههای پایه و بیمههای نیروهای مسلح خواست هرچه سریعتر نسبت به پرداختیهای خود اقدام کنند.
او به اقدامات دانشگاه علوم پزشکی در پی درخواستهای پرستاران اشاره کرد و افزود: تا دی همه مطالبات پرستاران پرداخت شده و این مبلغ در مقابل زحمات آنها مبلغ قابل توجهی نیست و فراتر از آن دست وزارتخانه و قوانین بالا دستی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تجمع پرستان مقابل مرکز درمانی کار درستی نیست و نباید سبب خط دهی به این تجمعات شود، چرا موجب خلل در کار مردم میشود و کار درمان آنها با مشکل مواجه میشود، ما در کنار پرستاران هستیم و مطالبات آنها را پیگیری میکنیم.