برای نخستین بار در هرمزگان نان با آرد کامل در بندرعباس پخت شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خلیج فارس، رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی هرمزگان گفت: نان با آرد کامل حدود ۹۵ درصد سبوس، ارزش غذایی بالا، پروتئین بیشتر، آهن، فسفر و کلسیم دارد.
آذر بنگَلی افزود: بعلت سبوس بیشتر رنگ این نان تیرهتر از نانهای معمولی است.
رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی هرمزگان گفت: با توجه به گسترش بیماریهای غیرواگیر و افزایش ارزش غذایی نان، تولید آن بعنوان قوت غالب مردم با آرد کامل، در دستورکار قرار گرفت.
بیشتر بخوانید؛ افزایش قیمت نان در هرمزگان
بنگلی افزود: کاهش چربی و قند خون، هضم راحت و مناسب برای سیستم گوارشی از مهمترین مزایای استفاده از نان با آرد کامل است.
مدیرکل اقتصادی استانداری هرمزگان نیز گفت: در شهر بندرعباس ۲۰ نانوایی به صورت آزمایشی نان با آرد کامل پخت میکنند.
محمدرضا آران افزود: اکنون نان سنگک با آرد کامل در بندرعباس پخت میشود.
وی گفت: وزن هر چانه ۵۰۰ گرم و با قمیت مصوب سه هزار و ۱۲۵ تومان است.
آران عضو شورای کارگروه آرد و نان هرمزگان گفت: درحال حاضر یک کارخانه در شهرستان رودان آرد کامل تولید میکند.
مدیرعامل کارخانه تولید آرد کامل هم گفت: بر اساس درخواست هر نانوایی، آرد کامل به آنان عرضه میشود.
منصور معمارزاده افزود: تولید آرد کامل از سال گذشته در این کارخانه آغاز شد.
تولید نان با آرد کامل جز مصوبات کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی در سال گذشته است.