استاندار گیلان گفت: سمنها با استفاده از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان میتوانند نگرش عمومی جامعه را تغییردهند.
استاندار گیلان با اشاره به فعالیت داوطلبانه سمن ها، گفت: مدیران اجرایی باید با استفاده از نظرات سمنها، راهکارهای مناسبی برای حل مشکلات بیاندیشند تا مطالبه گری به معنای واقعی خود تحقق یابد.
وی از توانمندی سازی سمنها با همکاری شورای توسعه و حمایت از تشکلها و شورای نظارت بر فعالیت تشکلها خبر داد و گفت: سامانه جامع مدیریت عملکرد و اطلاع رسانی سازمانهای مردم نهاد گیلان از سوی دفتر امور اجتماعی استانداری در سامانه کشوری، با هدف شفاف سازی عملکرد این سازمانها راه اندازی شده است.
اسدالله عباسی با بیان اینکه این سامانه، عملکرد تشکلهای مجاز را در مسیرهای تعیین شده و برای رسیدن به اهداف مورد نظر نشان میدهد افزود: اگر تمرکز سمنها بر محورهای قانونی اهداف مورد نظر باشد دولت هم میتواند با پرداخت تسهیلات و کمکهای بلاعوض از فعالیت این سازمانها حمایت کند.
مهرداد گودرزوند چگینی رئیس مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست گروههای مردم نهاد را واسط بین مردم و دولت دانست و افزود: هدف این گروهها کمک به نیازمندان و بهبود زندگی مردم به لحاظ اقتصادی، اجتماعی و محیط زیستی و همچنین کمک به فرهنگ سازی است.
در این نشست تعدادی از فعالان تشکلهای اجتماعی و مردم نهاد گیلان مسائل و دیدگاههای خود را مطرح کردند و همچنین از مسئولان سمنهای منتخب و برتر گیلان در این نشست تجلیل شد.