کارشناسان شبکه دامپزشکی فریمان، بر تولید بیش از ۱۱۲ هزار کیلوگرم انواع گوشت قرمز در کشتارگاه صنعتی دام این شهرستان، نظارت بهداشتی دارند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان فریمان گفت: یکی از مهم ترین وظایف دامپزشکی نظارت بهداشتی بر تولید و عرضه فراورده های خام دامی است لذا کارشناسان این شبکه بر بیش از ۱۱۲ هزار کیلوگرم انواع گوشت قرمز شامل ۶ هزار کیلوگرم گوشت گاو، ۱۰۲ هزار کیلوگرم گوشت گوسفند و ۵ هزار کیلوگرم گوشت بز تولیدی در این شهرستان نظارت دارند.
حسینی افزود:توجه به نظارت های بهداشتی صورت گرفته امکان انتقال بیماری های مشترک بین انسان و دام را از محصولات تولیدی به انسان به صفر می رساند.
وی گفت: برای جلوگیری از انتقال و انتشار بیماری های زئونوز، شهروندان از کشتار دام در محلی خارج از کشتارگاه اجتناب ورزیده و در راستای حفظ سلامت خود از محصولات تولیدی تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی استفاده کنند.