شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز در خصوص بیماری سالمونلا (مسمومیت به دلیل استفاده از تخم مرغ آلوده) هشدار داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز گفت: سالمونلا یکی از شایعترین عوامل اسهال و استفراغ به شمار میرود که میتواند از طریق تخم مرغ آلوده به انسان منتقل شود. دکتر علیرضا قدرتی افزود: مسمومیت غذایی با سالمونلا بعد از ۱۲ تا ۷۲ ساعت و با علائمی، چون درد، گرفتگی عضلات شکم، اسهال، تب بروز می کند.
قدرتی با اشاره به اینکه مهمترین نکته در پیشگیری از مسمومیتهای غذایی دقت در پروسه ذخیره، آمادهسازی و پخت موادغذایی است گفت: شهروندان ضمن توجه به نخریدن تخم مرغ فاقد نشانه گذاری و خارج از یخچال، از مصرف تخم مرغ به صورت خام یا نیم پز جدا خودداری کنند.