معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان، گفت: نرخ مشارکت اقتصادی استان در سالهای أخیر جهش قابل ملاحظهای داشته و نرخ مشارکت اقتصادی در زنجان ۵۰.۹ درصد و میانگین کشور حدود ۴۰ درصد است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز زنجان، محمدی با عنوان اینکه یکی از مهمترین مؤلفههای اقتصادی موضوع اشتغال و رصد نرخ بیکاری است، گفت: باید شاخص اشتغال هم نسبت به میانگین کشوری و هم نسبت به سالهای گذشته سنجیده و تطبیق داده شود. وی افزود: گزارشهای بخش اشتغال هم نقاط قوت و هم نگرنیهایی دارد و نقطه مثبت اشتغال پارسال این بود که بیشترین میزان اشتغال بر پایه نرخ مشارکت اقتصادی در کشور را داشتیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان، ارائه تسهیلات را یکی از ابزارهای اشتغال دانست و گفت: استان زنجان توانسته بیش از ۷۰ درصد منابع اشتغال را جذب کند، اما جذب نشدن ۱۰۰ درصدی موجب از دست رفتن فرصتهای اشتغال میشود. محمدی گفت: انتظار داریم تسهیلگری در شبکه بانکی هم ایجاد شود و برخی بانکها بهویژه بانکهای خصوصی باید همکاری بیشتری در ارائه تسهیلات داشته باشند. وی افزود: نرخ مشارکت اقتصادی استان در سالهای أخیر جهش قابل ملاحظهای داشته و نرخ مشارکت اقتصادی در استان زنجان ۵۰.۹ درصد و میانگین کشور حدود ۴۰ درصد است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان، با اعلان اینکه متقاضیان ایجاد اشتغال در استان بالا رفته و باید شغلهای بیشتری ایجاد کنیم، ادامه داد: متعهد شدیم برای حدود ۱۲ هزار نفر شغل ایجاد کنیم که از این تعداد ۴۰ درصد سهم فارغالتحصیلان دانشگاهی است. محمدی گفت: ۲.۲ همت برای اشتغال استان در قالب مشاغل خانگی یا تبصرههای مختلف پیشبینی کردیم و باید دانشگاهها، صنعت، کاریابیها و سایر بخشها پای کار بیایند.