سرپرست اداره دامپزشکی شوشتر از مهر و موم دو واحد صنفی متخلف بهداشتی پخت و توزیع غذا در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مرتضی مرادی سیدقاسمی گفت: به دنبال تخلفهای بهداشتی مشاهده شده در بازدیدهای مشترک کارشناسان ادارههای دامپزشکی، تعزیرات حکومتی و معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی شوشتر از مراکز صنفی، دو واحد متخلف بهداشتی در زمینه پخت و توزیع غذا با دریافت دستور مقام قضایی مهر و موم شد.
وی با بیان اینکه همه واحدهای عرضه فرآوردههای خام دامی شهرستان بر اساس شیوه نامههای بهداشتی ابلاغی توسط این اداره باید شرایط لازم برای عرضه بهداشتی فرآوردههای خام دامی را رعایت کنند، افزود: عرضه و پخت فرآوردههای خام دامی باید دارای هویت بوده و در شرایط بهداشتی انجام شود و در صورت مشاهده عایت نکردن موازین بهداشتی توسط کارشناسان دامپزشکی، نسبت به برخورد با متخلفان اقدام خواهد شد.
مرادی سیدقاسمی در پایان از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در زمینه عرضه و فروش فراوردههای خام دامی، مراتب را به اداره دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند تا بررسی و با متخلفان برخورد شود.