مدیر جهاد کشاورزی سوادکوه شمالی از افزایش ۴۳ درصدی جوجه ریزی در واحدهای مرغ گوشتی این شهرستان از ابتدای امسال تاکنون خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، علی نوری نژاد با اشاره به افزایش ۴۳ درصدی جوجه ریزی در واحدهای مرغ گوشتی شهرستان سوادکوه شمالی از ابتدای امسال تاکنون، گفت: طبق بررسیهای آماری به عمل آمده از ابتدای مردادماه سال جاری تاکنون واحدهای مرغ گوشتی این شهرستان در رتبه اول جوجه ریزی استان قرار دارند.
مدیر جهاد کشاورزی سوادکوه شمالی افزود: از ابتدای امسال تاکنون دو میلیون و ۴۱۵ هزار و ۴۳۰ قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغ گوشتی این شهرستان انجام شد که نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل ۴۳ درصد رشد داشت.
نوری نژاد اضافه کرد: با عنایت به تاکید رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مبنی بر بکارگیری از حداکثر ظرفیتها در افزایش جوجه ریزی واحدهای مرغ گوشتی، بازدید جهت راستی آزمایی جوجه ریزی، تحویل مرغ به کشتارگاهها در زمان مقرر، اخطار به متصدیان واحدهای مرغ گوشتی خالی برای جوجه ریزی، تسریع در صدور مجوز جوجه ریزی، سهولت دسترسی مرغداران به نهادههای های خریداری شده در سامانه بازارگاه و نظارت بر همه واحدهای مرغ گوشتی از اقدامات مستمر همکاران این مدیریت و گامی موثر در بهبود نرخ جوجه ریزی در شهرستان سوادکوه شمالی است.