رئیس پلیس فتا استان بوشهر از ضرورت توجه به نکات ایمنی سایبری برای مصون ماندن شهروندان از ترفندها و شگردهای مجرمانه کلاهبرداران و مجرمین سایبری در ایام اربعین خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ سرهنگ مهدی قاسمی گفت: افراد سودجو و مجرمین سایبری همانند سالهای گذشته، تلاش میکنند که از سهل انگاری کاربران برای رسیدن به هدفهای مجرمانه خود بهره برداری کنند.
وی به شهروندان توصیه کرد: هنگام کمکهای مالی به مواکب و یا پرداخت نذورات نقدی بصورت اینترنتی، حتماً آدرس صحیح مواکب، سازمانها و مؤسسات رسمی و قانونی که از رسانههای معتبر کشور نظیر صدا و سیما اعلام میگردد یادداشت و به آن آدرس اینترنتی مراجعه نمایید.
قاسمی افزود: حتیالمقدور در طول سفر و هنگام شرکت در پیاده روی اربعین و در زمان استفاده از اینترنتهای وایفای عمومی که از امنیت بالایی برخوردار نمیباشند، از همراهبانک خود جهت انجام فعالیت اقتصادی استفاده نکنید.
وی ادامه داد: برای تهیه اینترنتی بلیط هرگونه وسایط نقلیه جهت تردد به مرز یا مراجعت به محل سکونت خود، دقت شود که آدرس دقیق اینترنتی سایت معتبر را شخصاً در آدرسبار (Address bar) مرورگر وارد نمایید.
قاسمی توصیه کرد: جهت ثبتنام در سامانه سماح (سامانه مدیریت اربعین حسینی)، به آدرس صحیح سایت samah.haj.ir، دقت گردیده و از ورود به لینکهای آگهی شده در شبکههای اجتماعی خودداری و ضمن عدم توجه به شایعات، هرگونه اخبار صحیح را از کانالهای ارتباطی رسمی ستاد اربعین وزرات کشور کسب نمایند.
رئیس پلیس فتا بوشهر بیان کرد: مواظب پیامهای کلاهبرداری دریافتی در قالب موارد مرتبط با سفر اربعین باشید و از کلیک بر روی لینکهای جانمایی شده خودداری، بمحض دریافت پیام که معمولاً از سرشماره شخصی نظیر شماره همراه ارسال میشود، آن را حذف نمایید و ترجیحاً قبل از عزیمت به پیادهروی و خروج از مرزها، بعلت احتمال مفقود شدن گوشی تلفن همراه شما در طول سفر، اطلاعات شخصی ذخیره شده بر روی تلفن همراه خود را حذف، تا آسیبی متوجه شما نشود.
وی گفت: برای خرید ارز اربعین با دریافت آخرین نسخه نرمافزار اعلامی مرتبط با هر بانک نظیر روبیکا برای بانک سپه یا بله برای بانک ملی، پست بانک و انجام مراحل برابر اطلاع رسانی رسمی صورت پذیرفته اقدام و وارد سایر آدرس و لینکهای تبلیغ شده در شبکههای اجتماعی نشوید.