برداشت لوبیای سبز از ۲ هزار تن مزارع چهارمحال و بختیاری آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بن گفت: سطح زیر کشت لوبیای سبز در استان ۴۰ هکتار است که ۹۵ درصد آن در شهرستان بن واقع شده است.
خسروی افزود: میانگین برداشت در هر هکتار ۴۵ تن است.
وی پیش بینی کرد: امسال نزدیک به ۲ هزار تن لوبیای سبز از مزارع استان برداشت شود.
خسروی گفت: ارتفاع، روهای آفتابی بلند و شبهای خنک کیفیت لوبیای سبز این منطقه را متفاوت کرده است.
به گفته محققان علوم تغذیه؛ لوبیای سبز برخلاف انواع لوبیا دارای کالری پایین بوده و مصرف آن علاوه بر لاغری به کاهش کلسترول خون کمک میکند.