دبیر سیوششمین جشنواره تئاتر مازندران از انتشار فراخوان مهمترین رویداد تئاتر استان در این دوره خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران،هادی اصغری گفت: فراخوان سیوششمین دوره مهمترین رویداد تئاتر مازندران با پیشنهاد ۱۵ موضوع از سوی دبیرخانه جشنواره به کارگردانان و گروههای نمایشی استان با هدف رونق بخشیدن به اجرای عمومی آثار نمایشی، گردهمایی بهترین آثار تولید شده استان در یک سال گذشته در قالب رقابتی سالم، رشد و توسعه تئاتر با توجه به بومیسازی ظرفیتهای فرهنگی، منطقهای و جغرافیایی، ساماندهی فعالیتهای نمایشی و حمایت از هنرمندان و گروههای نمایشی و توجه جدی به شیوههای گوناگون نمایشی منتشر شد.
اصغری ادامه داد: آخرین مهلت ثبت نام در جشنواره ۱۴۰۳/۰۷/۱۰، بازبینی آثار ۱۴۰۳/۰۷/۲۵، اعلام نتایج ۱۴۰۳/۰۸/۰۱ و زمان برگزاری جشنواره: ۱۴۰۳/۰۸/۱۵ لغایت ۱۴۰۳/۰۸/۲۰ است.
این مسئول اظهار کرد: متقاضیان از تاریخ ۱۳ مرداد تا ۱۰ مهرماه مهلت دارند تا از طریق آدرس ذیل نسبت به تکمیل فرم شماره یک اقدام نمایند.
وی گفت: علاقهمندان میتوانند برای دریافت متن کامل فراخوان و فرمهای ثبت نام و آگاهی از محورها و موضوعات مورد تاکید جشنواره، شرایط و ضوابط مربوط به آثار و تقاضای حضور به سایت http://mazandaran.theater.ir مراجعه نمایند، قابل ذکر است این سامانه تنها تا پایان ساعت اداری روز ۱۰ مهرماه فعال و پس از آن امکان دسترسی بمنظور ارسال آثار وجود نخواهد داشت.
شایان ذکر است محورهای پیشنهادی شامل موارد ذیل است:
الف) محورهای مرتبط با شعار سال ۱۴۰۳ "جهش تولید با مشارکت مردم"
ب) ایثار و شهادت
ج) موضوعات دینی با رویکرد اجتماعی و ترجیحاً متناسب با مسائل روز جامعه.
د) پرداختن به سبک زندگی اسلامی-ایرانی
ه) معرفی هنرمندان، مشاهیر، شخصیتها، قهرمانان و شهدای شاخص استان
و) موضوعات مرتبط با فرهنگ و هنر بومی
ز) تهاجم فرهنگی
ح) دفاع مقدس، ایثار و فداکاری.
ج) فرهنگ استقامت و مقاومت.
ط) هویت ایرانی اسلامی.
ی) عفاف و حجاب.
ک) خانواده (تشکیل خانواده و ازدواج به هنگام، کانون گرم خانواده، بنیان خانواده، خانواده سالم و مستحکم، اخلاق در خانواده)
ل) امید آفرینی به آینده و افق روشن (ایراندوستی، ما میتوانیم، نقش و اراده انسان.
ه) معضلات و آسیبهای اجتماعی از قبیل (کمبود آب، طلاق و زنان سرپرست خانواده، مواد مخدر واعتیاد، حاشیه نشینی، مهاجرت از روستا، بیکاری، زندانیان).
س) امنیت شهروندی در محیط زندگی