مجمع خیرین مدرسه ساز استان اردبیل با امضای تفاهمنامهای ساخت ۳۰۰ کلاس درس در شهرستان اردبیل را متقبل شدند.
وی افزود: طی سه سال گذشته در قالب ۲۲۰ پروژه، سامانه گرمایشی استاندارد در ۹۵۹ کلاس درس استان اردبیل نصب شده و با حذف بخاریهای نفتی و گازی، سامانه گرمایشی ایمن در مدارس استان راه اندازی شده است.
این مقام مسئول گفت: طی سه سال اخیر فعالیت عمرانی و خدماتی گسترده در امر مدرسهسازی در استان اردبیل انجام شده که از آن جمله میتوان به آسفالتریزی محوطه به مساحت ۲۷۷ هزار متر مربع و ایزوگام ۱۰۵ هزار متر مربع در مدارس استان اشاره کرد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل از حذف مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانشآموز تا اول مهرماه امسال خبر داد و افزود: در قالب طرح شهید پناهی ۴۳ پروژه در این زمینه هدفگذاری شده تا همزمان با شروع سال تحصیلی جدید، تحویل آموزش و پرورش استان شود.
محمدی خلفلو با اشاره به همراهی یکی از خیرین کشوری در احداث مدارس جدید به جای مدارس کانکسی بالای هشت دانشآموز استان اردبیل بیان کرد: تجهیز هنرستانهای استان از محل اعتبارات ملی و استانی در اولویت قرار گرفته و نیازهای این حوزه تامین شده است.
وی اظهار کرد: برخی پروژههای مدرسه سازی در استان اردبیل از دهه ۱۳۸۰ با پیشرفت فیزیکی ۳۰ تا ۴۰ درصد به صورت نیمه تمام به حال خود رها شده بود که تعدادی از این آنها تکمیل شده و تا مهرماه امسال تحویل آموزش و پرورش میشود.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل استخر شهرستان پارسآباد، سالن ورزشی نیر، فضاهای آموزشی و نمازخانه مدارس متعدد در شهرستانهای استان را از جمله این مجموعههای نیمه تمام و راکد ذکر کرد.
محمدی خلفلو همچنین با اشاره به برنامه ریزی برای احداث ۲ هزار کلاس درس در سطح استان گفت: تاکنون عملیات احداث ۵۲۰ کلاس درس از محل اعتبارات ملی و استانی شروع شده و یا در حال طی مراحل نهایی است و با این تفاهمنامه ۳۰۰ کلاس جدید نیز توسط خیرین مدرسه ساز احداث خواهد شد.
وی با پیش بینی ابلاغ یک هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات تخریب و بازسازی مدارس در سالجاری بیان کرد: با ابلاغ این اعتبارات، مدارس فرسوده تخریب و بازسازی خواهد شد.
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان اردبیل نیز در این آیین با اشاره به تقبل احداث ۳۰۰ کلاس درس جدید در شهرستان اردبیل با همت مجمع خیرین مدرسهساز استان اردبیل گفت: مجمع خیرین مدرسهساز استان بیش از ۲۵ سال است که در امر مدرسهسازی تلاشی مؤثر دارد.
جواد قرآن نویس اظهار کرد: در این ۲۵ سال تمام تلاش اعضای مجمع خیرین مدرسه ساز بر این بوده تا کمبود فضای آموزشی را جبران و استان را به شرایط مطلوب ملی برسانند.
وی با اظهار تاسف از پایین بودن سرانه فضای آموزشی در استان و به خصوص شهرستان اردبیل افزود: از این به بعد تلاش خود را مضاعف خواهیم کرد تا کمبود فضای آموزشی را در شهر اردبیل رفع کنیم.
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان اردبیل از همکاری خوب شهرداری اردبیل در صدور سند برای مدارس احداثی به نام خیرین قدردانی کرد و ادامه داد: این ۳۰۰ کلاس درس جدید را در مدت ۲ سال احداث کرده و تحویل نظام آموزشی استان خواهیم داد.
قرآن نویس اضافه کرد: تاکنون مجمع خیرین مدرسهساز استان اردبیل ۴۶۲ مدرسه را در قالب یکهزار و ۸۳۹ کلاس درس احداث و تحویل آموزش و پرورش داده است و هم اینک نیز ۵۵ مدرسه در قالب ۱۸۶ کلاس را در دست ساخت دارد.
وی همچنین گفت: مجمع خیرین مدرسه ساز استان اردبیل بر اساس تعهدات قبلی خود، تا شروع سال تحصیلی جدید در مهر ماه امسال، ۱۸۶ کلاس درس را تکمیل کرده و به آموزش و پرورش استان تحویل خواهد داد.