با مشارکت بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی سایت «زندگی و بالندگی» برای حفظِ ارتباطِ علمی والدین دانشآموزان و مربیان طراحی شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مشاور و دستیار مردمیسازی معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده، در مراسم پایانی هفتمین دوره کشوری زندگی و بالندگی در مشهد با بیان اینکه از دو سال گذشته طرح «زندگی و بالندگی» در معاونت امور زنان و خانواده ریاستجمهوری آغاز شد گفت: خدا را شاکریم که توفیق شد با برگزاری ۷ دورهٔ آموزشی زندگی و بالندگی تمام استانهای کشور را باتربیت مدرسینِ حاذق پوشش دهیم.
دکتر فاطمه سادات کتابچی افزود: امروزه والدینِ دانشآموز نیازمند به ابزارهای جدید برای پاسخگویی صحیح به دغدغههای فرزندان خود هستند و ما موظف هستیم با نگاهی علمی و تخصصی ابزارهای لازم را برای افزایش مهارت و آگاهیهای لازم در اختیار ایشان قرار دهیم، زیرا والدین بهعنوان اولین مربیان، نقشِ عمدهای را در تربیتِ زیست عفیفانه فرزندان ایفا میکنند.
وی گفت: دغدغه ما این است که فرزندانمان همواره در مواضع مختلف عفیفانه رفتار کنند و این مهمترین وظیفه ماست بسترهایی را فراهم کنیم تا عفت بهمثابه یک صفت اخلاقی بهصورت حقیقی در فرزندان ایجاد شود.
مشاور و دستیار مردمیسازی معاون رئیسجمهور افزود: دورههای آموزشی «زندگی و بالندگی» باتوجهبه نوآوری که در ارائه مفاهیم کلیدی و قدرتمند داشت، تا حدودی ما را مجهز میکند تا پاسخگوی نسل جوان باشیم.
دکتر کتابچی با بیان اینکه در راستای حفظِ ارتباطِ علمی والدین و مربیان با اساتیدِ این دوره، سایت «زندگی و بالندگی» طراحی شده است گفت: در این سایت، مخاطبان بهصورت مستقیم آموزشهای لازم را میبینند و از مزیتهای این دوره همچون، دسترسی سریع و برخط به اطلاعات، ارائه گامبهگام محتوای آموزشی، استفاده محتوای هدفمند به پدران و مادران و پشتیبانی علمی... بهرهمند میشوند.
وی هدف اصلی از برگزاری این دورهها را به استنادِ فرمایشِ امام رضا (ع) گسترش و احیای معارف اهلبیت (ع) و زنده نگهداشتن این آموزهها دانست و افزود: ما در دوره زیست عفیفانه با نگاهِ تخصصی و استفاده از مفاهیم نو و قدرتمند به دنبالِ نشاندادن محاسنِ کلام اهلبیت بودیم. امید که با کمک حلقههای اصلی و میانیِ مدرسین، در تحققِ زیستِ اخلاقی در جامعه گامی مؤثر برداریم.