به گفته نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری، کسب مهارت و تخصص از تاکیدات دین مبین اسلام است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، حاج ماموستا فایق رستمی روز پنجشنبه در جریان دیدار مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان در سنندج با تبریک فرارسیدن هفته بزرگداشت کارآفرینی و ترویج آموزشهای فنی و حرفهای به فعالین این حوزه، اظهار کرد: مسلمان ماهر و متخصص افزون بر این که میتواند در راستای کسب رزق و روزی حلال گام بردارد، نقش تعیین کنندهای هم در رشد و توسعه کشور اسلامی و رفع نیازمملکت به بیگانگان خواهد داشت.
وی ادامه داد: آموزشهای مهارتی در شکوفا کردن استعداد جوانان و تبدیل آنان به افرادی موثر و مفید برای کشور نقش مهمی دارد که میتواند آنها را از کج رویها برحذر دارد.
امام جمعه سنندج گفت: اگر به مهارت در کنار ثروتهای خدادادی کشور توجه ویژه شود میتوان ایران اسلامی را در زمره کشورهای پیشرفته دنیا قرار داد چرا که کشورمان با دارا بودن جوانان غیور و دلیر و با تجهیز به سلاح مهارت میتواند قلههای پیشرفت را یکی پس از دیگری فتح کند.
ماموستا رستمی دستاوردهای اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان کردستان را ملموس و مطلوب ارزیابی کرد و افزود: اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان خدمات خوبی را به اقشار جامعه ارائه کرده است که در بازدیدهای انجام شده از مناطق و گروههای مختلف مردم رد پای این خدمت و تلاش به وضوح قابل لمس بوده و این اقدامات قابل تحسین است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای کردستان هم در این دیدار با اشاره به رسالت سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور گفت: سازمان آموزش فنی و حرفهای به عنوان تنها متولی رسمی ارائه آموزشهای مهارتی غیر رسمی در سطح کشور در چهار حوزه صنعت، خدمات، کشاورزی و فرهنگ و هنر فعالیت میکند.
سید علی علوی اضافه کرد: اداره کل آموزش فنی و حرفهای کردستان با دارا بودن ۱۶ مرکز چارت دار دولتی و بیش از ۸۲۵ آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای فعال و بهره گیری از تیمهای سیار مستقر در روستاها، زندان ها، سکونتگاههای غیررسمی، مراکز ترک اعتیاد و مراکز جوارکارگاهی و بین کارگاهی و مراکز جوار دانشگاه توانسته است به خوبی به نیازهای آموزش مهارتی مردم استان پاسخ دهد.
وی چالش امروز جامعه را مدرک گرایی و عدم توجه مردم بویژه جوانان به مقوله مهارت و مهارت آموزی ذکر کرد و گفت: در دنیای امروز که شاهد رشد سریع تکنولوژی و خدمات در آن هستیم و به تبع آن روز به روز به گستردگی مشاغل و نیازهای انسانها به مشاغل نوین افزوده میشود، افراد باید مجهز به ابزار مهارت به عنوان کاربردیترین ابزار جهت ورود به بازار کار باشند.