معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: ظرفیت تولید گوشت قرمز در استان با بازگشت ۴۱ واحد دامپروری راکد به چرخه تولید محقق شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، منصور دیان اردستانی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: در راستای شعار سال و با هدف افزایش تولید گوشت قرمز در قم، تعداد ۴۱ واحد پرواربندی دام سبک غیر فعال و راکد دوباره به چرخه فعالیت بازگشت.
وی افزود: این واحدها با تخصیص تسهیلات و اجرای طرح خرید قراردادی با همکاری اتحادیه دامداران استان و بانک کشاورزی از محل خود اجرایی در سالجاری فعال گردیدند و میزان تولید گوشت این واحدها حدود ۳۵۰ تُن برآورد میشود.
گفتنیاست تامین امنیت غذایی مهمترین ماموریت سازمان جهاد کشاورزی قم به شمار میآید و به همین علت از همه ظرفیتهای موجود از جمله مشارکت فعال بخش خصوصی برای افزایش توان تولید محصولات غذایی مورد نیاز مردم استان به خصوص در حوزه تولید گوشت قرمز استفاده میشود.
بیش از ۱۴ هزار بهرهبردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۰۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است.