ششمین جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی با معرفی افراد برتر در مشهد به کار خود پایان داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رییس سازمان توسعه و ترویج فرهنگ دفاع مقدس در فضای مجازی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گفت: این جشنواره از اسفند پارسال با دریافت بیش از شش هزار اثر، کار خود را شروع کرد.
سرهنگ احسان راستی افزود: این جشنواره در دو بخش دانش آموزی و عمومی برگزار شد که هر بخش دارای پنج موضوع شامل سایتها و پیام رسانها، تولیدات صوتی و تصویری، نرم افزارهای کاربردی، پویانمایی و گزارشهای خبری بود.
وی ادامه داد: جشنواره ملی دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی به دنبال کشف استعدادها و ظرفیتهای مردمی است چراکه این جشنواره به ما ثابت کرد که برخی از استانهای کمتر توسعه یافته به نسبت استان برخورداری مثل تهران، بهتر میتوانند عمل کنند.
این مسئول تأکید کرد: فرهنگ جهاد، مقاومت و ایستادگی فقط مختص به صحنههای نبرد نظامی نیست بلکه باید در تمام شئون اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی سیاسی و راهبردی جامعه ایران نمود داشته باشد.
رئیس سازمان توسعه و ترویج فرهنگ دفاع مقدس در فضای مجازی و ماهوارهای بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در بخش دیگری از صحبت خود با اشاره به اختتامیه ششمین جشنواره ملی دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی در شهر مشهد؛ درباره افق و چشمانداز این رویداد یادآور شد: این جشنواره به دنبال کشف استعدادها و ظرفیتهای مردمی در حوزه دفاع مقدس و مقاومت با محوریت فضای مجازی است. سرهنگ راستی ادامه داد: تا پیش از این، پنج دوره قبلی جشنواره به صورت متمرکز در تهران و در یک دوره برگزار میشد، اما امسال تصمیم گرفته شد که جشنواره ملی دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی به صورت دو مرحلهای برگزار شود و در این زمینه ادارت کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در سطح کشور درگیر کار شدند.
وی افزود: در سال ۱۴۰۲ تعداد هزار و ۹۶۲ اثر دریافتی داشتیم که این رقم در سال ۱۴۰۳ به شش هزار و ۵۱۶ اثر رسیده است که از این تعداد، حدود ۴۰۰ اثر، به عنوان اثر منتخب، به تهران ارسال شد و از این تعداد هم ۳۱ اثر به عنوان آثار منتخب کشوری، در اختتامیه ششمین جشنواره ملی دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی مورد تقدیر قرار گرفت.
او در بخش دیگری از صحبت خود درباره نحوه حمایت جشنواره از شرکتکنندگان و سایر فعالان فضای مجازی در این عرصه، گفت: یکی از نقاط ضعف پنج دوره قبلی جشنواره ملی دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی این بود که پس از اختتامیه تعطیل میشد و مجدد در سال بعد راه میافتاد و به همین خاطر آن ظرفیتهای موجود در چنین جشنوارهای مورد توجه قرار نمیگرفتند.
رئیس سازمان توسعه و ترویج فرهنگ دفاع مقدس در فضای مجازی و ماهوارهای بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس افزود: بر اساس پیشبینیهای صورت گرفته قرار است از طریق جشنواره ملی دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی؛ افراد فعال در حوزه گرافیک، پویانمایی و سکوهای انتشار به صورت یک باشگاه مردمی متمرکز دور هم جمع شوند تا آنها هم با یکدیگر مرتبط شوند و هم دورههای توانافزایی برایشان تدارک دیده شود، در کنار همه اینها، حمایتهای لازم از ایدههای بکر و جالب هم در دستور کار قرار بگیرد.
این مسئول تأکید کرد: در کنار دریافت آثار برتر، عملکرد استانها نیز در این دوره از جشنواره مورد ارزیابی قرار گرفته است و بر اساس ارزیابیهای صورت گرفته، خراسان رضوی در حوزه رشد عملکرد به نسبت گذشتهاش، رتبه نخست را دریافت کرده و بیشترین رشد را به لحاظ کمی و کیفی داشته است.
در پایان این مراسم از ۳۰ برگزیده این جشنواره قدردانی شد.