مدیر کل شهری شهرداریهای خراسان جنوبی: تمام شهرداریها موظف هستند تا واحد مدیریت بحران را در شهرداریها راهاندازی کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، صفری در جلسه همایش شهرداران سراسر استان تاکید کرد: واحد مدیریت بحران در شهرداریها راه اندازی شود تا در مواقع خطر و بحران، بهتر بتوانیم به شهروندان خدمات رسانی کنیم.
وی خواستار راه اندازی کارگروههای لازم در این زمینه شد.
مدیر کل شهری شهرداریهای خراسان جنوبی از شهرداران سراسر استان خواست: تا برای انجام طرحهای مختلف خدمات به مردم و شهروندان شهرداریهای سراسر استان مطالبات خود را از ادارات و ارگانهای پیگیری کنند.
صفری احداث سیل بندها در شهرهای مختلف برای پیشگیری از به هدر رفتن آبهای سطحی و جمع آوری روان آبها در مواقع بارندگی را از جمله برنامههای شهرداریها عنوان کرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار هم از شهرداران خواست تا نسبت به ارائه گزارش حوادث سیلاب اردیبهشت سال جاری در شهرستانهای استان طرحهای خود را ارائه دهند تا در مواقع توزیع اعتبارات با مشکل مواجه نشوند.
عباسزاده گفت: با توجه به تصویب مبلغ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار در هیئت دولت، شهرداران برای جبران خسارتهای ناشی از سیل طرحهای خود را ارائه دهند.
به گفته وی طرح جداسازی آب شرب از آب فضای سبز در بوستانهای شهرها، امکان اسکان در مواقع ضروری و حادثه با مدیریت شهرداری و صرفهجویی در مصرف آب و برق در شهرها و بوستانها و همچنین استفاده از لامپهای کم مصرف در فضاهای مختلف شهرها و بوستانها از اولویتهای شهرداریها است.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری هم گفت: قانون مدیریت بحران نیز ابلاغ شده است و شهرداریها به عنوان یک بازو در کنار مدیریت بحران هستند و شهردارها باید همواره در امر زیباسازی شهرها و ایمن کردن و مناسب سازی فضای شهری اقدام کنند.
آخوندی همچنین خواستار گسترش محدوده خدمات رسانی آتش نشانی در شهرداری در هر شهرستان شد تا بتوانند نیروها، خدمات سریعتر و بیشتری را در مواقع حوادث داشته باشند.