معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور گفت: بیماری تب دنگی ممکن است مانند ویروس کرونا آثاری سوء در جامعه و اقتصاد هرمزگان و کشور برجا بگذارد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خلیج فارس، حسین فرشیدی با بیان این هشدار افزود: بهترین راه پیشگری از بیماری تب دنگی، بهسازی محیط برای از بین بردن پشه آئدس؛ عامل این بیماری است.
سرپرست مدیریت سلامت محیط کار دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان هم گفت: گرچه برای بهسازی محیط و نابود سازی موقعیتهای تکثیر پشه آئدس در سراسر هرمزگان با مسئولان مربوط همکاری میشود، اما همچنان این زمینهها در خورها و نوار ساحلی وجود دارد.
حسین عیدی از مردم خواست برای جلوگیری از تکثیر پشه آئدس آبهای جمع شده زیر گلدانها و زیر کولرها را هر روز تعویض کنند و محیط زندگی و کار را همواره تمیز نگاه دارند.
بیشتر بخوانید: اعلام مراکز نمونه گیری تب دانگی در هرمزگان
فاطمه باقری حشره شناس پزشکی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز گفت: از دو گونه مهاجم پشه آئدس که در شمال و جنوب کشور صید شده و ناقل بیماری تب دنگی است گونه مشاهده شده در هرمزگان، مهاجمتر و خطرناکتر است.
به گفته غلامعلی جاودان رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان هم اینک در حدود نیمی از سیزده شهرستان هرمزگان پشه آئدس مشاهده و برای آزمایش صید شده است.