مدیرکل آموزش فنیوحرفهای استان گفت: سازمان فنی و حرفهای بهعنوان تنها متولی آموزشهای غیررسمی در کشور وظیفه تعلیم و تربیت نیروی ماهر و نیمهماهر مورد نیاز بازار کار و از طرفی سنجش صلاحیت حرفهای شاغلان بنگاه اقتصادی را بر عهده دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای زنجان، انصاری با اشاره به اثرگذاری آموزشهای فنیوحرفهای در کاهش فقر و آسیبهای اجتماعی، اظهار کرد: آموزش به زنان سرپرست خانوار، معلولان، کودکان بازمانده از تحصیل، زندانیان در بخشهای مختلف ندامگاههای استان، سربازان، شاغلان بنگاههای اقتصادی، دانشآموزان و دانشجویان و علاقهمندان کار در شهر و روستا جامعه هدف سازمان فنیوحرفهای هستند.
وی با اشاره به گستردگی این آموزشها در حوزههای مختلف براساس سیستم طبقهبندی مشاغل، افزود: در استان زنجان ۱۳ مرکز آموزش فنیوحرفهای با ۱۲۰ کارگاه آموزشی فعال است در بحثی که ما به عنوان شرکای اجتماعی در اجتماع به عنوان جلب مشارکت داشتیم بالغ بر۳۰۰ آموزشگاه آزاد است که بخش اعظمی از مهارت آموزی را برعهده دارند.
مدیرکل آموزش فنیوحرفهای استان با بیان اینکه آموزش در مراکز دولتی، آزاد، محل کار (استاد و شاگردی) و حتی جوار زندان، پادگانها، صنایع و دانشگاه انجام میگیرد، ادامه داد: این آموزشها بخشهای مختلفی دارند و عمده بخش در آموزشهای دولتی رایگان است.
انصاری گفت: فصل تابستان فرصت مناسبی برای دانشآموزان و خانوادهها است، استفاده از ظرفیتهای این مراکز در تربیت افراد مختصص بایستی حائز اهمیت باشد.
وی بااشاره به تبدیل علم به عمل و استفاده از ظرفیت مهارت آموزی، افزود: مشاوره و هدایت شغلی دانشآموزان برای شروع حرفیهای شغلی آیندهشان انجام میشود.
مدیرکل آموزش فنیوحرفهای استان ادامه داد: افتتاح مرکز مدیریت مهارتآموزی و مشاوره سربازان در فراجا موجب ارتقاء مهارت جامعه شده است.
انصاری گفت: ضمن پیشنهاد راهاندازی و احداث کارگاه هوش مصنوعی در قرارگاه، مسابقات مهارتی سربازان وظیفه نیز در مردادماه سالجاری برگزار خواهد شد.