هزار و۷۰۰ نفر در مدرسه دارالعلم مشهدثبت نام کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی گفت: سال گذشته مدرسه دارالعلم در قالب ۳ مدرسه ادبیات و تفسیر، فلسفه و کلام و فقه و اصول برگزار شد.
جت الاسلام محسن جهانگیری افزود: امسال با اضافه شدن دو مدرسه دیگر در قالب ۵ مدرسه علمی با موضوعات، قرآن و حدیث، فقه و اصول، علوم عقلی، منطق و روششناسی و ادبیات و زبان فارسی با حضور ۵۰ نفر از اساتید قم و مشهد و سایر مراجع و بزرگان در دانشگاه علوم اسلامی رضوی تدارک دیده شده است.
رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی به مزیتهای رقابتی حوزه علمیه خراسان هم اشاره کرد وگفت: یکی از این مزیتها، بهرهمندی از مضجع امامرضا (ع) و ظرفیت نخبگی این منطقه است.
او افزود: همچنین جغرافیای تأثیرگذار این حوزه که یکچهارم کشور را شامل میشود و سابقه دیرینه خراسان به عنوان پایگاه و قطب فعالیتهای قرآنی، از دیگرمزیتهای این منطقه است.
وی افزود: تبدیلشدن مدرسه دارالعلم مشهدبه دومین حوزه شیعی در عرصه تولید علم و تفقه، زمینهسازی برای تمدن نوین اسلامی در جهان اسلام، و تربیت طلاب فاضل و برخوردار از سازمان علمی بالنده ازاهداف راه اندازی این مدارس است.
جهانگیری گفت: تعامل با حوزه علمیه قم، رونق جریان علمی پس از کرونا، مشق سیاستمداری و مدیریت آموزشی در افق تمدن نوین اسلامی، و مشق اجتهاد برای طلاب از دیگر اهداف این مدرسه است.
رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی تنوع در عرصههای دانشی و تنوع مخاطبان را از ویژگیهای این مدرسه دانست و افزود: امسال ۳۰۰ خانم و ۵۰۰ آقا در این مدرسه مشغول به تحصیل خواهند شد و رشتههای جدیدی مانند ادبیات، روانشناسی، نطق و بیان نیز به برنامههای آموزشی اضافه شده است.