آزمون ارزشیابی علمی همیاران سلامت درمشهدبرگزارشد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهدگفت:کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی به ویژه گوشت مرغ و ماهی مورد استفاده در سطح آشپزخانههای رستورانها و هتلها طبق بخشنامههای صادره از سوی سازمان دامپزشکی، اساس اجرای طرح بکارگیری همیاران سلامت، است.
دکتر محمد سیاح،با اشاره به اینکه با اجرای این فعالیت، بهداشت و امنیت غذایی شهروندان پیگیری و رصد می شود افزود: در راستای ادامه اجرای این طرح، در مرحله اول ۵ نفر از فارغ التحصیلان رشتههای مرتبط با دامپزشکی در مقاطع مختلف پس از کسب حد نصاب نمره لازم در آزمون کتبی و مصاحبه علمی تخصصی و همچنین تایید صلاحیت عمومی بکارگیری، خواهند شد.
وی، گفت: شهرستان مشهد، دارای ۹۰۰ رستوران و مرکز پذیرایی است که هر ساله این مراکز به ۳۰ میلیون زائر و مجاور بارگاه ملکوتی امام مهربانیها حضرت ثامن الحجج (ع)، خدمت رسانی می کنند.