با حضور سرپرست ریاست جمهوری آیین اختتامیه «رویداد و جایزه ملی حاج عبدالله والی» برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سرپرست ریاست جمهوری در این نشست که با حضور حجت الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و اعضای ارشد گروههای جهادی برگزار شد، با تقدیر از جهادگران و اقدامات جهادی آنها گفت: آنچه باعث ماندگاری نام و یاد حاج عبدالله والی و شهید رئیسی به عنوان جهادگران خدمت شد، «اخلاص» بود.
آقای مخبر در آیین اختتامیه «رویداد و جایزه ملی حاج عبدالله والی» که پیش از ظهر امروز سهشنبه دوم مرداد برگزار شد، با تشکر از اقدام صورت گرفته در ایجاد این جایزه ملی افزود: معرفی الگوها، در واقع کاری قرآنی و اسلامی در زمینه تعظیم شعائر و تعمیق مسائل اعتقادی است.
در ابتدای این مراسم، دکتر سید امیرحسین مدنی، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری، با توضیح درباره چگونگی شکلگیری جایزه ملی حاج عبدالله والی گفت: در اولین جلسهای که درباره مسائل جهادی با حضور رئیس جمهور شهید برگزار شد، شورایعالی جهاد سازندگی شکل گرفت.
همچنین پس از سخنان سرپرست ریاست جمهوری از ۱۵ فرد و گروه جهادی برگزیده رویداد و جایزه ملی حاج عبدالله والی در سر عرصههای پزشکی، استاد، مددکار، دانشجو، ورزشکار، معلم، هنرمند، پیشکسوت، دانش آموز، موکب، خیریه، گروه جهادی، موسسات و مجموعههای مردم نهاد، مرکز نیکوکاری و تشکلهای فرهنگی و اجتماعی با اهدای لوح یادبود تقدیر شد.
آقای مخبر صبح امروز سهشنبه در جلسه شورایعالی جهادسازندگی با تاکید بر نقش صرفا تسهیل گری دولت در امور جهادی، تشکیل شورایعالی جهادسازندگی را امکان و فرصتی برای انجام کارهای عظیم جهادی دانست و افزود: در دولت مردمی، مسئولیت انجام امور جهادی با گروههای جهادی بود و کمکهای دولت صرفا میانبری برای سریعتر رسیدن به هدف بود.
سرپرست ریاست جمهوری با بیان اینکه در کارهای جهادی فقط مصالح و منافع نظام و مردم و تدایبر رهبری معظم انقلاب محوریت دارد، برخی مصلحتاندیشیهای ناشی از سیاسی کاریها را با ماهیت و روحیات کارهای جهادی و جهادگران ناسازگاردانست و تصریح کرد: با حمایتهای مقام معظم رهبری و پشتیبانی ارکان نظام از فعالیتهای جهادی، کار در این عرصه با قوت و قدرت پیش خواهد رفت.