افزودن رنگ خوراکی مصنوعی به رشتههای بهار نارنج و کلاله ذرت مخلوط با زعفران اصلی از مهمترین روش های تقلب در فروش زعفران است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، یک کارشناس صنایع غذایی استان خراسان رضوی گفت: یکی دیگر از راههای تقلب در فروش زعفران این است که گیاه کهنه و قدیمی زعفران را رنگآمیزی میکنند تا از نظر ظاهری مانند گیاه تازه شود.
فرشته زمانزاده افزود: قیمت بالای گیاه زعفران باعث حضور افراد سودجو در این زمینه شده است زیرا حتی افزودن ذرهای گیاهی به غیر از زعفران در حجم زیادی از این محصول به نفع متقلبان است.
وی گفت: اگر گاهی اوقات زعفران با قیمت پایینتر در بازار مشاهده و به فروش میرسد، باید دانست که یا کیفیت محصول پایین است و رنگ افزودنی دارد و یا اینکه رشتههایی به غیر از زعفران رنگ و به آن اضافه شده است.