میزان جوجه ریزی در واحدهای مرغ گوشتی شهرستان مشهد با افزایش ۲۸ درصدی به یک میلیون و ۹۰۰ هزار قطعه رسیده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رییس اداره تولیدات دامی جهاد کشاورزی مشهد گفت: در شهرستان مشهد ۵۸ واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت بیش از یک میلیون و پانصد هزار قطعه فعالیت می کنند که تمامی این واحدها با حداکثر ظرفیت فعال هستند و در دو ماه گذشته شاهد بیشترین تعداد جوجه ریزی در این واحدها بودیم.
علی سادات شیرازی افزود: روند جوجه ریزی در کشور و استان بصورت روزانه بررسی شده و جوجههای آماده کشتار در ماههای مختلف مورد رصد قرار میگیرد.
وی گفت: میزان گوشت تولیدی در تمامی کشتارگاههای استان و میزان گوشت ورودی به شهرستان مشهد از مبادی سایر استانها بصورت روزانه مورد پایش قرار می گیرد و پیش بینیهای تولید گوشت برای ۵۰ روز آینده بر اساس جوجه ریزیهای انجام می شود.
رییس اداره تولیدات دامی جهاد کشاورزی مشهد شرایط بازار مصرف، بارگیری و تخلیه به موقع واحدهای مرغداری، همکاری و همدلی زنجیره تولید مرغ در شهرستان و استان، همچنین همکاری اتحادیه و تشکلهای مربوطه و مرغداران شهرستان را از جمله عوامل افزایش جوجه ریزی و تولید گوشت مرغ عنوان کرد.
سادات شیرازی افزود: نیاز روزانه شهرستان مشهد در حال حاضر حدود ۴۵۰ تن گوشت مرغ است که در راستای تنظیم بازار و تهیه گوشت مرغ با کیفیت برای عموم زائرین و مجاورین امام مهربانی این مقدار گوشت با ارزانترین قیمتها در سطح کشور در تمامی واحدهای عرضه مرغ شهرستان بصورت روزانه توزیع و به فروش میرسد.