نظارت بر طرح آزمایشی تولید و عرضه نان با آرد کامل در نیشابور
طرح آزمایشی تولید و عرضه نان با آرد کامل با نظارت دقیق و مستمر در نیشابور در حال اجرا است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: در راستای اجرایی شدن طرح آزمایشی تولید و عرضه نان با آرد کامل و گزارش آن به کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان، کارشناسان معاونت غذا و دارو و بهداشت محیط از مجتمعهای منتخب تولید نان کامل بازدید کردند.
دکتر حامد جلالیان با اشاره به خواص سلامت بخش نان کامل افزود: نان کامل از آرد به دست آمده و سرشار از ویتامینهای گروه ب است که در پیشگیری از سکتههای قلبی و مغزی، جلوگیری از سرطان روده و کنترل قند، چربی و کلسترول مفید است.
وی یادآور شد: ممکن است کار در اوایل با مشکلات و نواقص همراه باشد، اما بعد از اجرای آزمایشی طرح، نواقص احصا و رفع خواهد شد.