رئیس اتاق بازرگانی صنایع و معادن استان اردبیل گفت: اتاق بازرگانی اردبیل در حوزه کسب و کارهای نوین و احصای نیازهای دانشپایه واحدهای تولیدی در راستای دانشبنیان شدن تولید استان پیشقدم شده و از سرمایهگذاران بخش خصوصی در این زمینه حمایت میکند.
این فعال اقتصادی افزود: مقررات مخل کسب و کار در استان مانع رونق و توسعه سرمایهگذاری شده است و دستگاههای اجرایی با تشکیل کمیته ویژه برای برطرف کردن آن باید تلاش کنند.
وی با انتقاد از پایین بودن رتبه فضای کسب و کار استان اضافه کرد: مشکلاتی مانند کسب نتیجه از بابت استعلامها، جوابگو نبودن بهموقع سازمانها، مشکلات مربوط به تامین اجتماعی، صادرات کالاهای غیرنفتی و مسائل مرتبط با سازمان امور مالیاتی منجر به پایین آمدن رتبه این استان در زمینه فضای کسب و کار شده است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان اردبیل گفت: اتاق بازرگانی با برگزاری نشستهایی درباره کسب و کارهای نوین و احصای نیازهای دانشپایه واحدهای تولیدی در راستای دانشبنیان شدن تولید استان پیشقدم شده و از سرمایهگذاران بخش خصوصی در این زمینه حمایت میکند.
پیرموذن افزود: انتظار این است در سالی که با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است، شرایط و زیرساختها برای فعالیت دانشبنیان بخش خصوصی بیش از گذشته فراهم شود.
وی بیان کرد: یکی از راههای توسعه صادرات و رشد اقتصادی استان توجه ویژه به تولیدات صادراتمحور بوده و باید اقدامات اساسی در این حوزه با ایجاد صنایع تبدیلی مجهز به فناوریهای نوین صورت بگیرد تا توان رقابت در بازار جهانی ارتقا یابد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان اردبیل گفت: با بیان اینکه میزان سرمایه گذاری بخش خصوصی در استان پایین است، افزود: امکانات صنایع تبدیلی در این استان کم است و برای ورود به بازارهای جهانی لازم است صنایع تبدیلی مجهز به فناوری روز و مدرن شود.
پیرموذن اظهار کرد: برای جذب و جلب سرمایهگذاران در راهاندازی صنایع تبدیلی، برطرف شدن موانع تولید و مخل قوانین ضروری است.
در این جلسه مشکلات سرمایهگذاران بخش خصوصی اردبیل مورد بررسی قرار گرفت.