آموزش و پرورش ششتمد با رویکردهای خلاقانه و حمایت از تولید در راستای ساحت تربیت اقتصادی و حرفهای که یکی از ساحتهای سند تحول بنیادین است گام برداشته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر آموزش و پرروش ششتمد گفت: یکی از ساحتهای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان نقشه راه، ساحت تربیت اقتصادی و حرفهای است که اقداماتی در این راستا همچون پرورش بلدرچین و احداث گلخانهها در فضای مدارس این شهرستان برداشته شده است.
خداداد فروزنده افزود: یکی از این موارد راه اندازی یک دستگاه جوجه کشی پرورش بلدرچین بود که پس از حدود ۱۷روز جوجهها متولد شدند.
وی گفت: این طرح همزمان با اوقات فراغت دانش آموزان شهرستان ششتمد در حال انجام است که جهت تشویق دانش آموزان بجای اهدای لوازم تحریر و کارت هدیه بلدرچین را میتواند به دانش آموز هدیه داد..
مدیر آموزش و پرروش ششتمد گفت: در کنار خواص و مقوی بودن گوشت و تخم بلدرچین دوره کوتاه پرورش، ضریب تبدیل غذایی مطلوب و نیاز به فضای پرورش کم برخی از مزایای پرورش بلدرچین به شمار میرود..
فروزنده با اشاره به برخی مفاد ساحت اقتصادی سند تحول افزود: درک و فهم مسائل اقتصادی و مهارت حرفهای، التزام به اخلاق حرفهای، توان کارآفرینی پرهیز از بطالت و بیکاری، رعایت بهرهوری و تلاش جهت حفظ و توسعۀ ثروت، اهتمام به بسط عدالت اقتصادی مراعات قوانین کسب و کار، احکام معاملات، التزام به اخلاق و ارزشها در روابط اقتصادی سند تحول بنیادین از این موارد است..
سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان نقشه راه برای وزارت آموزش و پرورش بر اساس محتوا و متن این سند، پرورش دانش آموزان در ۶ ساحت تربیتی اعتقادی، عبادی و اخلاقی، تربیت اقتصادی و حرفهای، تربیت علمی و فناوری، تربیت اجتماعی و سیاسی، تربیت زیستی و بدنی و تربیت زیباییشناختی و هنری میتواند انسان و در نهایت جامعه را برای رسیدن به کمال مطلوب هدایت کند.