بسیاری از سی تی اسکنها و آزمایشها، بیمار را در معرض خطر قرار می دهد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مدیر کل بیمه سلامت خراسان رضوی گفت:برخلاف سایر کشورها که بیمه، در حوزه پیشگیری کار میکند در کشور ما این موضوع برعکس است و پول های فراوان در حوزه درمان هزینه میشود.
محمد وجدانی افزود: یکی از مهمترین اقدامات سیزده گانه دولت سیزدهم در پوشش بیمه، کار در حوزه پیشگیری بود، همانطور که در برنامه هفتم، پیشگیری در برنامه قرار گرفت و مهمترین سند برنامه کشور است.
مدیر کل بیمه سلامت خراسان رضوی گفت: بر این اساس بیمه موظف به پرداخت کلیه هزینههای پیشگیری است، در حالیکه تاکنون ۵ درصد اعتبارات بیمهای در حوزه پیشگیری هزینه میشد.
وی افزود: باید به سرعت به سمت پیشگیری حرکت کنیم و طرح غربالگری هوشمند در این خصوص موثر است، لذا باید طوری عمل کنیم که در مجموع بیماری اتفاق نیفتد.
وجدانی با اشاره به پوشش بیمهای مادران از بارداری تا پایان شیردهی هم گفت: بیمه مادران باردار تا پایان شیردهی نوعی پیشگیری از بروز بیماریهای صعب العلاج و تولد نوزادان با بیماریهای ژنتیکی است.
مدیر کل بیمه سلامت خراسان رضوی افزود: یکی دیگر از اقدامات دولت سیزدهم در حوزه سلامت این است که پیشگیری سطح چهار که پیشگیری از هزینههای اضافی است نیز اتفاق افتاده است.
وجدانی با اشاره به اینکه سیاست پیشگیری باعث کاهش بیمارستانهادر انگلستان و آلمان شده گفت: در هر استان و ایالت انگلستان، دو تا سه دستگاه سی تی اسکن وجود دارد، چراکه اجازه نمیدهند با کوچکترین دلایل، بیمار در معرض خطر دستگاه قرار گیرد، این در حالی است که درمشهد ۲۰ دستگاه سی تی اسکن فعال است.
وجدانی افزود: در حوزه درمان، پوشش بیمه سلامت از ۵ بیماری به ۱۰۷ بیماری صعبالعلاج افزایش یافت همچنین تفاهمنامه راهاندازی پرونده الکترونیک در بیمارستان رضوی امضاشد.