مسئول بسیج جامعه زنان سپاه شهدای آذربایجان غربی گفت:اگر ارزشها و مفاهیم دینی به زبان رسای شعر و داستان گفته شود، درک و تأثیرگذاری اش افزایش خواهدیافت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، مسئول بسیج جامعه زنان سپاه شهدای آذربایجان غربی، در محفل شعرخوانی گوهرشاد اظهار کرد: محفل ادبی گوهرشاد با هدف نهادینهسازی فرهنگ حجاب و عفاف و تبیین فلسفه حجاب به زبان شعر برگزار شده است چرا که زبان ادبیات از شیوههای خوب و مناسب انتقال مفاهیم و موضوعات به جامعه و نسلهای بعدی است.
رقیه موسویان افزود: شعر و ادبیات فارسی، ظرفیت بزرگی برای فرهنگسازی در جامعه محسوب میشود زیرا وقتی حیا در میان مردمی کمرنگ و کماهمیت جلوه کند، بسیاری از ارزشهای دینی نیز کمرنگ خواهد شد و در نهایت نیز پایههای اعتقادی مردم سست شده و رهآوردی جز بیحجابی و آسیبهای ضد امنیتی نخواهد داشت، بر همین اساس باید تلاش شود ضمن برجسته کردن نقاط قوت فرهنگ دینی و تحکیم اعتقادات مردم، زمینه عفاف و حیا را در جامعه گسترش دهیم چراکه پس از آن با مشکلات و بحرانهای کمتری در جامعه مواجه خواهیم شد.
وی بیان کرد: اگر این ارزشها و مفاهیم به زبان رسای شعر و داستان گفته شود، درک و تأثیرگذاری آن را افزایش خواهد داد و زمانی که پایههای اعتقادی افراد را از طریق آموزههای گوناگون مانند شعر، داستان، نقاشی، فیلم، سخنرانی و سایر روشهای دیگر محکم شود، عفاف و حجاب را هم به دنبال خواهد داشت و در زمینه ادبیات نیز همینگونه است.
موسوی ادامه داد: فرهنگ عفاف و حجاب منبعث از فرهنگ عاشورا و حضرت زینب(س) بوده و این امر از مهمترین دروس عاشورا محسوب و مهمتر از موضوع حجاب، بحث عفاف است که در این مورد نیز آنطور که باید، اقدامات درست و بهجا انجام نشده و برای تقویت هویت زن مسلمان ایرانی محتوای کافی نداریم که باید در این زمینه تلاشهای بیش از پیش انجام داد.