رئیس دامپزشکی شوشتر از نظارت سه گروه ناظران بهداشتی و شرعی این اداره بر کشتار دامهای نذری در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حقیقی گفت: با توجه به وجود عوامل متعدد بیماری زای مشترک بین انسان و دام و لزوم پیشگیری و کنترل این نوع بیماریها از قبیل تب مالت و تب خونریزی دهنده کریمه کنگو اکیپهای دامپزشکی در روزهای تاسوعا و عاشورا در سطح شهرستان در راستای صیانت از سلامت و بهداشت عمومی شهروندان در قالب اکیپهای نظارت بهداشتی و شرعی ثابت و سیار، فعال خواهند بود.
وی افزود: اداره دامپزشکی در همین رابطه با سازماندهی و تجهیز ۳ اکیپ ثابت و سیار متشکل از دو نیروی کارشناس بهداشت گوشت و ۳ ناظر روحانی ذبح شرعی در ایام تاسوعا و عاشورا از ساعت ۷ صبح تا ۱۴ بر سلامت دامهای قربانی و معاینه لاشه دامهای نذری شهروندان بصورت رایگان نظارت خواهند داشت.
حقیقی با اشاره به فعالیت کشتارگاههای دام شهرستان در روزهای تاسوعا و عاشورا، ادامه داد: در ایام ذکر شده کشتارگاه دام به صورت رایگان آماده ارائه خدمات در خصوص ذبح دام، پوست کنی، فرآوری و سایر خدمات به شهروندان تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی هستند.
رئیس دامپزشکی شوشتر بر لزوم آگاهی شهروندان از خطر ابتلا به بیماریهای مشترک دام و انسان به ویژه تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و تب مالت تاکید و اضافه کرد: شهروندان برای حفظ سلامتی خود و خانواده از ذبح دام در منازل خودداری کنند و ذبح دام خود را در کشتارگاه انجام دهند در غیر این صورت نسبت به رعایت نکات بهداشت فردی از جمله پوشیدن لباس، دستکش، چکمه و ماسک هنگام ذبح دام اقدام نمایند و گوشت دام تازه ذبح شده را قبل از مصرف، به مدت ۲۴ ساعت و جگر و سایر امعا و احشا را به مدت ۴۸ ساعت در دمای یخچال نگهداری قرار دهند و از مصرف گوشت و جگر خام یا نیم پز جدا خودداری نمایند.