در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۷۲ گروه ثابت و سیار از کارشناسان دامپزشکی بر ذبح دامهای نذری در استان اصفهان نظارت دارند.
سیدرضا موسوی افزود: در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی ۳۲دامپزشک، ۲۵ ناظر شرعی و ۶۰بازرس بهداشتی برای ذبح و نظارت بر بهداشت گوشت فعالیت می کنند. وی گفت: کشتارگاه های دام در استان اصفهان در این ایام به شهروندان خدمات عرضه میکنند.
مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان افزود: دام درکشتارگاه قربانی و ذبح شود تا از خطر ابتلا به بیماری های مشترک بین انسان و دام جلوگیری شود.
سیدرضا موسوی گفت: مردم گوشت حیوان ذبح شده را پیش از استفاده حداقل ۲۴ ساعت و آلایش خوراکی (جگر) را به مدت ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری کرده تا از سلامت کامل گوشت اطمینان کنند.
کشتار دام در معابر عمومی باعث آلودگی محیطی، انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان، تب مالت، تب کریمه کنگو و سیاه زخم میشود.