چهار تیم دامپزشکی شهرستان شوشتر بر ذبح بهداشتی و شرعی دامها در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی نظارت میکنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان شوشتر گفت: با توجه به وجود عوامل متعدد بیماریزای مشترک بین انسان و دام و لزوم پیشگیری و کنترل این نوع بیماریها از قبیل تب مالت و تب خونریزی دهنده کریمه کنگو اکیپهای دامپزشکی در روزهای تاسوعا و عاشورا در سطح شهرستان در راستای صیانت از سلامت و بهداشت عمومی شهروندان در قالب اکیپهای نظارت بهداشتی و شرعی ثابت و سیار، فعال خواهند بود.
ادامه داد: اداره دامپزشکی در همین راستا با سازماندهی و تجهیز ۴ اکیپ ثابت و سیار متشکل از ۸ نیروی کارشناس بهداشت گوشت و یک ناظر روحانی ذبح شرعی در ایام تاسوعا و عاشورا از ساعت ۷ صبح تا ۱۴ بر سلامت دامهای قربانی و معاینه لاشه دامهای نذری شهروندان بصورت رایگان نظارت خواهند داشت. در ایام ذکر شده کشتارگاه دام به صورت رایگان آماده ارائه خدمات در خصوص ذبح دام، پوستکنی، فرآوری و سایر خدمات به شهروندان تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی هستند.
وی اظهار کرد: شهروندان برای حفظ سلامتی خود و خانواده از ذبح دام در منازل خودداری کنند و ذبح دام خود را در کشتارگاه انجام دهند در غیر این صورت نسبت به رعایت نکات بهداشت فردی از جمله پوشیدن لباس، دستکش، چکمه و ماسک هنگام ذبح دام اقدام نمایند و گوشت دام تازه ذبح شده را قبل از مصرف، به مدت ۲۴ ساعت و جگر و سایر امعا و احشا را به مدت ۴۸ ساعت در دمای یخچال نگهداری قرار دهند و از مصرف گوشت و جگر خام یا نیم پز جدا خودداری نمایند.