رعایت نکات بهداشتی در تهیه و توزیع غذاهای نذری در ایام محرم ضروری است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی ،مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابورگفت:در کشور با توجه به فرارسیدن ماه محرم و صفر و برگزاری مراسمات عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین و یارانشان، تهیه و توزیع غذاهای نذری رواج دارد.
لیلا شورورزی افزود: خوردن غذای نذری در این ایام برای مردم ارزش معنوی بالایی دارد. از این رو غذاهای نذری که در این ایام عزیز تهیه میشود درکنار عطر و طعم و مزه مطلوب باید به لحاظ تغذیهای هم ضامن سلامت مردم باشد.
وی گفت: باید تمامی نکات تغذیهای و بهداشتی در تهیه و توزیع غذاهای نذری در ایام محرم و صفر رعایت شود.