مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی گفت: ۳۳ گروه دامپزشکی استان شامل ۱۱ تیم ثابت و ۲۲ تیم سیار نظارت بر سلامت ذبح دامهای استان را در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی بر عهده دارند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ حمید رمضانی گفت: نظارت بهداشتی و شرعی با توجه به افزایش میزان کشتار دام در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی بر دامهای قربانی تشدید میشود.
وی افزود: تیمهای مختلف متشکل از ۱۱ دکتر دامپزشک، ۲۲ بازرس بهداشت گوشت و ۱۱ ناظر شرعی نظارت بهداشتی و شرعی بر ذبح دامهای قربانی را بر عهده دارند.
مدیرکل دامپزشکی استان گفت: این تیمها با استقرار در نقاط مختلف شهرها بویژه در کشتارگاهها سلامت دامهای کشتاری را رصد میکنند.
رمضانی توصیه کرد افراد برای حفظ سلامت خود و جلوگیری از انتقال بیماری ها، از ذبح دام خارج از چرخه نظارت بهداشتی دامپزشکی مثل ذبح در معابر عمومی، خیابان و منازل خودداری کنند و کشتار دام را به کشتارگاهها بسپارند.
وی افزود: همچنین افراد گوشت مورد نیاز برای مراسم عزاداریهای محرم و صفر را از دام کشتار شده در کشتارگاهها تامین کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان از مردم خواست گوشت و آلایش خوراکی دام ذبح شده، پیش از مصرف باید دست کم ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری شود همچنین گوشت و آلایش خوراکی را کاملا بپزند و سپس مصرف کنند.
بازرسی و نظارت بهداشتی و شرعی بر دامهای کشتاری در روزهای تاسوعا و عاشور از ساعت ۶ تا ۱۴ اجرا خواهد شد.