۵۴ تیم نظارت بهداشتی دامپزشکی خراسان جنوبی فعالیت خود را در ماه محرم با توجه به افزایش تقاضا برای تهیه فرآوردههای خام دامی از جمله گوشت قرمز و سفید تشدید کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیرکل دامپزشکی استان گفت: برای اطمینان خاطر شهروندان از تهیه و توزیع فرآوردههای خام دامی و نذورات هیئت مذهبی، بازرسان بهداشتی دامپزشکی خراسان جنوبی در قالب ۵۴ تیم ثابت و سیار شامل ۲۵ دامپزشک، ۱۱ ناظر ذبح شرعی و ۴۸ بازرس بهداشتی دامپزشکی کار نظارت بر تولید، توزیع و نگهداری فرآوردههای خام دامی و همچنین کنترل و نظارت بهداشتی و ذبح شرعی را در این ایام بر عهده دارند.
بخشی افزود: پیشگیری از شیوع بیماریهای قابل انتقال بین انسان و دام از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و اطمینان شهروندان از سلامت فرآوردههای خام دامی مصرفی و ارتقا سطح سلامت و بهداشت عمومی جامعه از مهمترین اهداف دامپزشکی در این ایام است.
وی گفت: هم استانی ها در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مانند عرضه گوشت قرمز بدون برچسب و تاییدیه دامپزشکی، موضوع را از طریق تماس با سامانه دامپزشکی ۱۵۱۲ به بازرسان دامپزشکی اطلاع دهند.