خراسان رضوی با تولید سالانه ۸۶ هزار تن گوشت قرمز از محل کشتار دام سبک و سنگین، رتبه نخست تولید گوشت قرمز کشور را در اختیار دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: میانگین ماهانه شش هزار تن گوشت قرمز در این استان مصرف میشود و ۷۲ هزار تن از کل گوشت قرمز تولیدی استان در سال گذشته هم در داخل استان مصرف شده است.
مجید جعفری افزود: ۱۴ هزار تن باقیمانده این تولیدات نیز به صورت دام زنده، لاشه گرم یا گوشت منجمد به دیگر استانهای کشور حمل شده است.